XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Gray

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sjajna kamera od 50MP uz dodatnu širokokutnu i telemakro kameru snima odlične fotografije i video zapise te obuhvaća svaki kut i scenu. Zabilježiti će svaki važan događaj... Pročitaj cijeli opis
669,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 1:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Gray. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
50 mio
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AF5DEE
Prijavi grešku
Sjajna kamera od 50MP uz dodatnu širokokutnu i telemakro kameru snima odlične fotografije i video zapise te obuhvaća svaki kut i scenu. Zabilježiti će svaki važan događaj i stvarati odlične uspomene usporedive s profesionalnim fotografijama. Xiaomi 12X sadrži set profesionalne razine filmskih okvira te noćni način rada koji je dostupan i na prednjoj kameri što omogućuje kvalitetno snimanje i noću.

Vaše fotografije na Xiaomi 12X telefonu izgledati će odlično uz AMOLED zaslon koji nudi TrueColor raspon od čak 68 milijardi boja što omogućuje da svaka vaša fotografija izgleda živahno i realno. Uređaj ima brzinu osvježavanja od 120Hz i brzinom uzorkovanja od 480Hz što omogućuje da sadržaj leti po zaslonu i pruža glatko iskustvo. Certifikat s niskom razinom plavog svjetla dodatno podiže kvalitetu Xiaomi 12X uređaja jer time prilagođava svjetlinu vašim očima i okolini.

Osim izvanrednih mogućnosti zaslona tu je i izvanredno audio iskustvo. Uz kinematografski stereo zvuk isporučen SOUND BY Harman Kardon vodi vas u novo iskustvo zabave. Unutrašnjost Xiaomi 12X uređaja sadrži popularni vodeći Qualcomm Snapdragon 870 procesor, ogromno hlađenje sustava, 4500 mAh veliku bateriju te turbo punjenje od 67W te druge velike i važne performanse koje omogućuju rad uređaja. Iskusite Xiaomi 12X modele i uživajte u njegovim mogućnostima te ostanite impresionirani.
XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Gray
XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Gray
669,00 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe