Usisavač Samsung VS20A95843W/GE Bespoke Jet™

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pohranite, napunite i automatski odložite u otpad
Multifunkcionalna postaja za čišćenje
Jednostavno zadržite čistoću svojeg doma uz sveobuhvatnu postaju za čišćenje...
Pročitaj cijeli opis
829,00 € -52 %
399,00 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Dostupno uz narudžbu

Cijena je osvježena danas od 2:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o SamsungEhome ponudi
Cijena s dostavom
661,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Proizvođač
Napajanje
Težina usisavača (u kg)
6.7 kg
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AF8A49
Prijavi grešku
Pohranite, napunite i automatski odložite u otpad
Multifunkcionalna postaja za čišćenje
Jednostavno zadržite čistoću svojeg doma uz sveobuhvatnu postaju za čišćenje. Obavlja sav težak posao, učinkovito* prazni spremnik za prašinu primjenom tehnologije „Air Pulse” te zadržava 99,999 % sitne prašine** za maksimalnu higijenu dok se baterija istodobno puni.
* Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pojedinačnoj upotrebi. Prašina i kosa koja je zapela u rešetki možda se neće moći ukloniti jednim ciklusom. ** Interno ispitivanje na temelju norme IEC 62885-2, klauzule 5.11. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnoj upotrebi. Odnosi se na čestice raspona veličine od 0,5 do 4,2 µm. *** Na temelju ispitivanja koje je proveo FITI Institut za ispitivanje i istraživanje, u skladu s referentnim standardom KS K 0693:2016. Deaktivira 99,9 % bakterija Staphylococcus aureus, Pneumococcus, Escherichia coli i Bacillus pyocyaneus, a rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima upotrebe.
Optimalna učinkovitost čišćenja
Naprednije čišćenje
Ako tražite dubinsko čišćenje, ovo je pravi odabir. Usisna snaga do 210 W*, koju proizvodi motor s digitalnim pretvaračem, aerodinamični dizajn zračnog sustava, koji optimizira protok zraka, a multiciklonska filtracija zraka učinkovito zadržava čestice sitne prašine kako bi Vaš dom postao savršeno čist.
* Usisna snaga ispitana je u skladu s normom IEC62885-2, klauzulom 5.8., na ulazu u alat bez motora, primjenom ciklonskog načina rada. Temeljeno na internom testiranju.
Bez prekida sat vremena*
Uklonjiva i dugotrajnija baterija
Do sat vremena* rada, dovoljno je snage za usisavanje cijele kuće odjednom. Sve to zahvaljujući dugotrajnoj, uklonjivoj bateriji koja se može zamijeniti rezervnom, kako biste dobili dva sata da svoj dom učinite besprijekorno čistim. Primjenom Samsungove jedinstvene tehnologije zadržava 70 % svojih izvornih radnih svojstava do 500 ciklusa***.
* Spomenuto vrijeme rada odnosi se na minimalnu razinu snage s priključenim alatom bez motora. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o upotrebi ** Dodatna baterija prodaje se zasebno kao dodatna oprema. *** Zadržava 70 % kapaciteta nakon pet godina upotrebe na uzorku od 100 ciklusa na godinu, temeljeno na kapacitetu paketa baterija (2200 mA). 1 ciklus: potpuno pražnjenje nakon potpunog punjenja (100 % ~ 0 %). Rezultati se mogu razlikovati ovisno o upotrebi. Temeljeno na internom ispitivanju.
Prostor za disanje
Sustav višeslojne filtracije s 99,999-postotnom učinkovitošću
Provodite sate rješavajući se prašine na podovima, a ona na kraju pobjegne pred usisavačem u zrak. Više ne. Višeslojni sustav za filtraciju s 99,999-postotnom učinkovitošću zadržava 99,999 % čestica prašine*, dok mlazni ciklon zadržava čestice sitne prašine** poput peludi i plijesni. To znači da možete učiniti zrak kod kuće jednako higijenski čistim kao i podove.
* Interno ispitivanje na temelju norme IEC 62885-2, klauzule 5.11, uz primjenu ciklonskog načina rada. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima upotrebe. ** Odnosi se na čestice raspona veličine od 0,5 do 4,2 µm.
Lagan dizajn za lakoću čišćenja
Lagan dizajn
Očistite svoj dom bez napora jednostavnim upravljanjem i pomicanjem. Lagan dizajn usisavača omogućuje maksimalnu iskoristivost i ublažava opterećenje zglobova. Kućište ima samo 1,44 kg, što ga čini 13 % lakšim*, a čišćenje doma Samsung usisavačem znači da će on biti dubinski očišćen.
* U usporedbi s modelom Samsung VS8000. Težina kućišta u ruci: Jet One 1, 44 kg u odnosu na VS8000 1,89 kg.
Posebno snažan usis
Motor s tehnologijom digitalnog pretvarača
Podignite sve, od prolivenih pahuljica do tvrdoglave dlake ljubimaca u sekundi, zahvaljujući snažnom motoru s digitalnim pretvaračem koji omogućuje superlagan, no snažan vakuum. Uz poboljšan stator, rotor i 3D ventilator, sada je 47 %* lakši te osigurava do 210 W** usisne snage.
* U usporedbi s modelom VS9000 ** Usisna snaga ispitana je u skladu s normom IEC62885-2, klauzulom 5.8., na ulazu u alat bez motora, primjenom ciklonskog načina rada. Temeljeno na internom testiranju.
Čisto poput vrtloga
Mlazni ciklon
Recite zbogom nedosežnoj prašini uz izvanrednu snagu usisa Samsungova mlaznog ciklona. Uz optimalan put zraka koji smanjuje otpor zraka oko spremnika za prašinu i 27 otvora za dovod zraka koji smanjuju gubitak usisa, sada možete lako disati, znajući da će vaš usisavač dati jednake rezultate u svakoj prostoriji.
Vakuumski spremnik za prašinu: jednostavno pražnjenje i čišćenje
Perivi spremnik za prašinu*
Bez vrećica, bez nereda, bez muke – jednostavno higijenski ispraznite spremnik za prašinu s lakoćom. Cijeli spremnik za prašinu od 0,5 l može se u potpunosti oprati, samo ga isperite vodom kako bi ostao čist, higijenski i u savršenome radnom stanju.
* Nakon čišćenja potpuno osušite filtar za sitnu prašinu dulje od 24 sata u hladu prije upotrebe.
Snažno čisti prašinu na tepisima i tvr
Usisavač Samsung VS20A95843W/GE Bespoke Jet™
Usisavač Samsung VS20A95843W/GE Bespoke Jet™
399,00 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe