Catit Senses 2.0 set sjeme za travu - Set sjeme za travu

Catit Senses 2.0 set sjeme za travu - Set sjeme za travu

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Trava je kod mačke prirodni izvor vlakana. Potiče probavu Vaše mačke i smanjuje stvaranje loptice dlaka. Za razliku od sobnih biljaka, koje su često otrovne, je trava zdr... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Catit Senses 2.0 set sjeme za travu - Set sjeme za travu. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AF8D72
Prijavi grešku
Trava je kod mačke prirodni izvor vlakana. Potiče probavu Vaše mačke i smanjuje stvaranje loptice dlaka. Za razliku od sobnih biljaka, koje su često otrovne, je trava zdrava i savršena za grickanje. S ovim Catit Senses 2.0 setom će te u nekoliko dana uzgojiti vlastitu mačju travu! Set sadrži 3 vrećice sjeme i 3 vrećice vermikulit pojedinačno zapakirano - za zajamčenu svježinu. Zašto vermikulit? Za razliku od obične zemlje za cvijeće, s vermikulitom možete saditi čisto. Vermikulit kao baza jamči najbolje rezultate i jednostavnu sadnju. Catit Senses 2.0 set u pregledu: Set sjeme za travu za mačke Svježina: vrećice pojedinačno zapakirane Sadnja s vermikulitom: čisto i bez nereda Savršeno usklađeno za Catit Senses 2.0 zdjelica za travu Isporuka: 3 vrećice sjeme za travu i 3 vrećice vermikulit Upute za sadnju: 1. Stavite vermikulit u zdjelicu Catit Senses 2.0 zdjelica za travu 2. Ravnomjerno posipajte sjeme preko vermikulita 3. Zalijevajte nakon sadnje ravnomjerno s 125 ml mlake vode 4. Stavite mrežicu Dan 1 do 3 Pokrijte zdjelicu s plastičnom folijom i stavite zdjelicu na toplo mjesto, kako bi ubrzali rast trave. Dan 4 do 6 Navlažite travu uz pomoć boce za raspršivanje. Catit Senses 2.0 set možete koristiti pojedinačno illi u kombinaciji s drugim Catit Senses 2.0 proizvodima. Vaša baršunasta šapica će obožavati ovu zdravu mačju travu! Daljne informacije o Catit Sense 2.0 zdjelici za travu možete pronaći na sljedećem linku: Catit Sense 2.0 zdjelica za travu
Catit Senses 2.0 set sjeme za travu - Set sjeme za travu
Catit Senses 2.0 set sjeme za travu - Set sjeme za travu
21,86 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe