VIVAX klima uređaj ACP-12CH35AEVI/I2s GOLD, Gold

VIVAX klima uređaj ACP-12CH35AEVI/I2s GOLD, Gold

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
V design serija predstavlja ono najbolje i najkvalitetnije što Vivax može ponuditi od klima uređaja u mono split izvedbi. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne... Pročitaj cijeli opis
258,00 € -5 %
245,10 €
Besplatna dostava
Cijena je osvježena jučer u 22:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Mikronis ponudi
Ponuda trgovine Mikronis za proizvod VIVAX klima uređaj ACP-12CH35AEVI/I2s GOLD, Gold. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Snaga grijanja (u kW)
3.8 kW
Snaga hlađenja (u kW)
3.5 kW
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B53CA8
Prijavi grešku
V design serija predstavlja ono najbolje i najkvalitetnije što Vivax može ponuditi od klima uređaja u mono split izvedbi. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu.

Unutarnja jedinica ima bio filter i ionizator što je čini iznimno pogodnima za osobe osjetljive na nečistoću zraka dok vanjska ima grijače kompresora i kondenzatora čineći je iznimno učinkovitom u modu grijanja.

3D protok zraka omogućit će da zrak prodire do svakog kuta prostorije a završna obrada i kvaliteta izrade do zadnjeg detalje ostavit će Vas bez daha.

Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju.

Želite li u svakom trenutku kontrolirati Vaš klima uređaj dostupan je WiFi modul čijom kupnjom možete proširiti funkcije ovog uređaja.

Osim paljenja i gašenja preko mobilne aplikacije postavite timer, saznajte u kojem modu radi i dijagnosticirajte potencijalni kvar.

Osim svih nabrojanih prednosti ovaj uređaj Vam dopušta svojim jedinstvenim izgledom da iskočite iz okvira klasičnih klima uređaja i dodate još jedan estetski detalj u Vaš prostor.
VIVAX klima uređaj ACP-12CH35AEVI/I2s GOLD, Gold
VIVAX klima uređaj ACP-12CH35AEVI/I2s GOLD, Gold
245,10 €
u Mikronis

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe