SAMSUNG Hladnjak RZ32A748522/EO

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module - Bespoke - Prilagodljiv modul/kombinacija
Prilagodljivi hladnjaci s mogućnošću kombinacije koji odgovaraju V...
Pročitaj cijeli opis
1.167,83 € -36 %
742,66 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o SamsungEhome ponudi
Ponuda trgovine SamsungEhome za proizvod SAMSUNG Hladnjak RZ32A748522/EO. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Godišnja potrošnja el. energije (u kWh)
327 kWh
Širina (u cm)
59.5 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B5038B
Prijavi grešku
Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module - Bespoke - Prilagodljiv modul/kombinacija
Prilagodljivi hladnjaci s mogućnošću kombinacije koji odgovaraju Vašemu životnom stilu. Mogu se upotrebljavati kao pojedinačni modul s jednim vratima pune duljine. No, želite li više prostora, možete jednostavno kombinirati i više modula, uključujući i model s jednim vratima pune duljine* ili model s dvojim vratima**.
* Modeli RR7000 ili RR5000. ** Model RB7300.
Jedinstvena elegancija personaliziranog dizajna - Bespoke - Prilagodljiv dizajn
Stvorite prekrasno elegantan i jedinstven kuhinjski prostor uz prilagodljiv dizajn. Možete birati između pet dostupnih materijala: Satensko staklo, Glam staklo, Čisto staklo, Cotta metal i Čelični metal. A ove materijale možete kombinirati s raznolikim bojama vrata*.
* Dostupne boje vrata uključuju Satensku bež, Satensku nebesko plavu, Glam ljubičastoplavu, Glam mornarskoplavu, Čisto crnu, Čisto bijelu, Cotta bež, Cotta nebesko plavu, Cotta ljubičastoplavu, Cotta bijelu, Metalno crnu, Mentalno srebrnu. Više boja možda će biti dostupno naknadno.
Jednostavna elegancija minimalističkoga dizajna - Ravan dizajn
Dodajte dašak vrhunske elegancije koja Vaš kuhinjski prostor podiže na višu razinu. Minimalistički ravan dizajn neprimjetno se stapa sa svakim suvremeno uređenim kuhinjskim interijerom. To znači i da njegova vrata ne strše, pa se otvaraju u punom rasponu od 90 stupnjeva. A možete ga kombinirati i s drugim modulima po mjeri kako bi zajedno izgledali kao jedan cjeloviti uređaj.
Jednostavna elegancija minimalističkoga dizajna
Ravan dizajn
* Slika iznad služi samo za demonstracijske svrhe.
Više mjesta unutra, ista veličina izvana - SpaceMax™ tehnologija
Pohranite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost. Jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi posebnu visokouretansku izolaciju koja omogućuje tanje stijenke bez ugrožavanja energetske učinkovitosti. Stoga stvara više prostora za pohranu bez povećanja vanjskih dimenzija.
Fleksibilna pohrana za više svježine - Prenamijenite ga iz zamrzivača u hladnjak i obratno
Uživajte u najboljem iz svijeta fleksibilne pohrane. Jednostavno i prema potrebi prenamijenite svoj zamrzivač u hladnjak i najbolje iskoristite dostupan prostor. Tako uvijek imate više no dovoljno prostora za pohranu još više svježih namirnica u kojima osobito uživate ili koje trebate pohraniti tijekom različitih godišnjih doba ili za neke posebne prilike.
Hranu održava svježom dulje vremena - All-Aound Cooling
Pobrinite se da sva Vaša hrana bude pravilno hlađena. All-Around Cooling tehnologija ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz kuta u kut. Temperatura se neprestano provjerava, a hladan zrak kruži kroz strateški postavljene otvore. Tako se hrana čuva na optimalnoj temperaturi i dulje ostaje svježa.
Bez stvaranja mraza za dulju svježinu hrane - No Frost tehnologija
Ne trošite vrijeme i električnu energiju na odleđivanje hladnjaka. No Frost tehnologija poboljšava kruženje zraka održavajući temperaturu stalnom, čime se sprječava nakupljanje leda. Time se i mnogo brže postiže potrebna temperatura. A sustav hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produljuje trajnost.
* Na temelju usporedbe modela Samsung hladnjaka s No Frost tehnologijom, RB31FERNCWW i modela bez No Frost tehnologije, RL39THCTS. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati ovisno o okolišnim čimbenicima i pojedinačnoj upotrebi.
Održava hladnoću za dugotrajnu svježinu - Hlađenje metalom
Temperaturu unutrašnjosti hladnjaka održavajte optimalnom kako bi hrana ostala svježa, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata hladnjaka. Metalna ploča za hlađenje, metalna polica i plosnat metalni kanal u hladnjaku zadržavaju hladan zrak što pomaže u održavanju optimalne temperature. Navedene komponente Vašem hladnjaku daju premium izgled te se lako brišu i čiste.
Snažno, intenzivno i još brže zamrzavanje - Power Freeze funkcija
Zamrznite hranu ili napravite kockice leda u trenu! Jednim dodirom gumba, Power Freeze funkcija temperaturu zamrzivača automatski postavlja na najnižu razinu i stvara brzi nalet intenzivno hladnoga zraka. To je sjajna funkcija za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane poput sladoleda i za brzo stvaranje leda.
* Interni podatci.
Svaki je kut vidljiv uz još snažnije svjetlo - LED rasvjeta
Zahvaljujući LED rasvjeti, lakše pronađite namirnice, uz uštedu prostora i novca. Tanja je, svijetli jače i energetski je učinkovitija od uobičajene rasvjete. Briljantno osvjetljava svaki kutak blažim i ugodnijim svjetlom, stvarajući istodobno više prostora za pohranu, uz niže račune za električnu energiju.
* Značajka hlađenja metalom primijenjena je na posebnim modelima uređaja.
Obilje leda, još više prostora u zamrzivaču - Tanak ledomat
Uživajte uz više mjesta i dovoljnu količinu leda u zamrzivaču. Tanak ledomat ugrađen je u vrata hladnjaka što Vam, oslobađanjem prostora unutar hladnjaka, donosi dragocjen dodatni prostor za pohranu. No i takav može pohraniti obilje leda, a njegov prozirni odjeljak omogućuje Vam jednostavan pregled preostale količine leda.
Radi mnogo dulje uz mnogo manji utrošak energije - Tehnologija digitalnog pretvarača
Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti, manje buke i duljem vijeku trajanja. Kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođava svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja. Zbog toga je tiši, troši značajno manje električne energije, te je certificiran da radi 21 godinu*, što je podržano desetogodišnjim jamstvom**.
* Udruga za električke, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila mu je 21-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni vijek trajanja uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe. ** Desetogodišnje jamstvo ograničeno je samo na kompresor.
Otvara se u smjeru koji Vi odaberete - Reverzibilna vrata
Odaberite smjer otvaranja svojeg hladnjaka uz reverzibilna vrata. To znači da će uvijek savršeno odgovarati Vašemu željenom rasporedu kuhinjskog namještaja. Smjer otvaranja vrata moguće je preokrenuti jednostavnim premještanjem zglobnica na drugu stranu*. Smjestiti ga možete gotovo bilo gdje, a donosi Vam i mogućnost fleksibilnoga kombiniranja modula na više različitih načina.
* Skidanje zglobnica na vratima i promjenu smjera otvaranja vrata mora izvesti za to osposobljena stručna osoba.
Dugotrajna zaštitna stražnja strana koja se lako čisti - Clean Back poklopac
Stražnju stranu svojeg hladnjaka sada očistite mnogo lakše. Clean Back poklopac potpuno je gladak sigurnosni poklopac koji štiti najvažnije zavojnice i kabele. Lijepog izgleda, jednostavno se čisti brisanjem i pruža dodatnu trajnost. Sprječava nakupljanje prljavštine oko komponenti te ih štiti od udaraca.
Kako izmjeriti
*Sve navedene specifikacije mogu se razlikovati od stvarnih specifikacija.
SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA
SAMSUNG Hladnjak RZ32A748522/EO
SAMSUNG Hladnjak RZ32A748522/EO
742,66 €
u SamsungEhome

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe