BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm), Cloud siva

BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm), Cloud siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Svakodnevna fleksibilnost zadovoljava inovativnu sigurnostBeSafe iZi Modular X1 i-Size: Ova fleksibilna autosjedalica nadograđena je verzija autosjedalice iZi Modular i-s... Pročitaj cijeli opis
239,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 14:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm), Cloud siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Visina djeteta
Zadovoljava standard
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B63D89
Prijavi grešku
Svakodnevna fleksibilnost zadovoljava inovativnu sigurnostBeSafe iZi Modular X1 i-Size: Ova fleksibilna autosjedalica nadograđena je verzija autosjedalice iZi Modular i-size i također je kompatibilna s iZi Modular i-Size bazom.Nadograđena je s 3 nove značajke:Dynamic Force Absorber™ nalazi se u naslonu za glavu i osigurava poboljšanu zaštitu u slučaju bočnih udaraDodatna zaštita od bočnih udara SIP+ sada je dizajnirana s kliznom konstrukcijom za brzo i sigurno pričvršćivanje na sjedalicuErgo-Move Shoulder Pads™ razvijeni su na temelju uvida stručnjaka njemačke organizacije AGR ( Aktion Gesunder Rücken) i djetetu osiguravaju dodatni prostor za pokrete rukamaVrhunska inovacija za vrhunsku sigurnostUgrađena zaštita od bočnih udara (SIP) u školjci sjedalaDodatna zaštita od bočnih udara (SIP +) koja se lako umetne na školjku sjedaliceZaštitni i meki naslon za glavu s inovativnim Dynamic Force Absorber™Odobreno s najnovijom uredbom UN R129 (i-size)Omogućuje djeci da putuju 5x sigurnije u smjeru suprotnom od smjera vožnje do približno 4. godine životaUdobnost koja se prilagođava i raste s djetetomErgo-Move Shoulder Pads™ pružaju djetetu veću slobodu pokreta za rukeProstor za noge s mogučnošću produljenja u 3 korakaTwo-Fit Cushions™ za individualno prilagođavanje djetetuPodesiv naslon za glavu u 10 koraka za rast s djetetomVeliki protok zraka kroz ventilacijski sustav na stražnjoj strani sjedaliceJednostavno podešavanje naslona za glavu i pojasevaVisokokvalitetni materijaliSvakodnevno rukovanje za roditeljeMagnetic Belt Assistants™ omogućava jednostavno stavljanje i vađenje djeteta iz autosjedaliceInstalacija jednim klikom na iZi Modular i-Size bazuPodesivi položaji naslona čak i nakon instalacije sjedaliceLako i fleksibilno rukovanje zahvaljujući tome što se sjedalica može odvojiti od bazeOptički i audio indikatori za povratnu informaciju o instalacijiISOfix priključci koji se mogu zaključati omogućuju jednostavnu instalaciju čak i na ISOfix sidrišta smještena duboko u automobilu
BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm), Cloud siva
BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm), Cloud siva
239,00 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe