Torba Mommy Bag Puffered - Beige

Torba Mommy Bag Puffered - Beige

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Postati mama je najbolji osjećaj na svijetu!

S ponosom nosite svoju titulu mame i ponosno pokažite svijetu da u torbi imate dječje stvari. Popularna torba za mame p...
Pročitaj cijeli opis
129,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena jučer u 22:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Torba Mommy Bag Puffered - Beige. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B643C7
Prijavi grešku

Postati mama je najbolji osjećaj na svijetu!

S ponosom nosite svoju titulu mame i ponosno pokažite svijetu da u torbi imate dječje stvari. Popularna torba za mame postala je must have za nove mame po cijelom svijetu. Sa svojim originalnim i lijepim dizajnom, nije samo zgodna i prostrana, već i vrlo moderna.Idealna je kao torba za trudnice, teretanu, dnevne aktivnosti ili kao putna torba. Nikada više nećete htjeti izaći bez svoje torbe za mamu. S više odjeljaka i elastičnih traka u unutrašnjosti, organiziranje torbe za pelene nikada nije bilo tako jednostavno. Torba Mommy uključuje prostirku za presvlačenje za promjenu pelena u pokretu i naramenicu za udobnost nošenja na ramenu.

Ukratko o važnim prednostima

-Moderna torba za ponosne mame-Savršeno za svaku priliku - može se koristiti kao torba za pelene, torba za njegu, putna torba, torba za plažu...-Različiti pretinci i gumice lako održavaju torbu urednom i organiziranom-Posebni patentni zatvarač koji dobro izgleda i otvoren-Praktična torbica za hlađenje s unutarnje strane-Lako se čisti i vodoodbojna je-Dječja prostirka dolazi uz torbu KARAKTERISTIKE:Dimenzije: 55 x 30 x 30 cmMaterijal: vanjski - 100% najlon, unutarnji - 100% poliesterMaksimalno opterećenje: 10 kgUključena podloga za premetanjeUključen pojas za nošenje preko ramenaUzdržavanje: Za čiščenje upotrebite mokru krpu. Torbu odmah posušite.
Torba Mommy Bag Puffered - Beige
Torba Mommy Bag Puffered - Beige
129,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe