Grebalica Natural Paradise Magnolia L - Creme

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Brend Natural Paradise najbolji je dokaz poštovanja vlasnika prema tebi i onome što jesi: mnogo više od kućnog ljubimca. Voljeni si član obitelji i zaslužuješ ugodno okru... Pročitaj cijeli opis
123,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Grebalica Natural Paradise Magnolia L - Creme. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Visina (cm)
137
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B7DCB5
Prijavi grešku
Brend Natural Paradise najbolji je dokaz poštovanja vlasnika prema tebi i onome što jesi: mnogo više od kućnog ljubimca. Voljeni si član obitelji i zaslužuješ ugodno okruženje kako bi se osjećala opušteno u svom domu. To je ono što najbolje znamo. Volimo učiniti tvoj dom utočištem. Tako uvijek možeš slijediti svoje prirodne instinkte. NATURAL PARADISE. DESIGNED FOR NATURAL INSTINCTS. Ukrasna grebalica za mačke koja se zahvaljujući svom modernom dizajnu uklapa u gotovo svaki stil uređenja. Magnolia L grebalica brenda Natural Paradise nudi nekoliko platformi s mekano podstavljenim krevetima i okruglu kućicu koja služi kao utočište. Dugi, robusni stupovi za oštrenje kandži sa sisalom povezuju platforme. Jastuci grebalice Natural Paradise Magnolia L učvršćeni su čičak trakom tako da ne klize, čak i kada krene divlja igra. Zasigurno nikada neće nedostajati zabave zahvaljujući lopticama za igru. Teško postolje pruža potporu i stabilnost. Grebalica Natural Paradise Magnolia L u pregledu: lijepa grebalica srednje veličine za mačke idealna za njegu kandži: stupovi za oštrenje kandži umotani u sisal, pogodni za dugotrajno grebanje okrugla skrovita kućica: idealna za povlačenje, s plišanim zidovima izvana, mekim jastukom iznutra nekoliko razina: savršene za penjanje i ležanje, izrađene od neobrađenih ploča od pravog drva koje se lako održava udobni krevetići za odmaranje: s debelo podstavljenim rubom za oslanjanje glave, idealan za promatranje okoline velika platforma s prošivenim jastukom: može se postaviti pod različitim kutovima zaštita od ogrebotina zahvaljujući plastičnim nožicama koje štite pod jastučići koji se mogu prati u perilici, pričvršćeni čičak trakom uključeni su alati za jednostavno postavljanje moderan dizajn pristaje mnogim stilovima opremanja stabilna konstrukcija s teškim postoljem za stabilnost dekorativan natpis "Natural Paradise" boja: creme / prirodna ili svjetlosiva / natur ukupne dimenzije: V 137 x D 78 x Š 81 cm postolje: D 70 x Š 50 cm platforma: D 49,5 x Š 38 cm visoka platforma: O 38 cm kućica: cca O 40 cm x V 29 cm, unutarnje dimenzije. O 35 x V 35,5 cm krevetići: cca O 40 x V 10 cm, površina za ležanje: cca O 28 cm 5 stupova od sisala: O 11 cm 4 x D 40 cm 1 x D 55 cm
Grebalica Natural Paradise Magnolia L - Creme
Grebalica Natural Paradise Magnolia L - Creme
123,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe