Traxxas punjač EZ-Peak Dual 2x50W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

Novi Traxxas iD sustav je najlakši način za punjenje baterija u RC modelima automobila! Zahvaljujući danas potpuno uobičajenoj RFID tehno... Pročitaj cijeli opis

132,40 € -2 %
129,78 €
2-5 dana
-2 %132,40 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 12:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Traxxas punjač EZ-Peak Dual 2x50W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Svrha uporabe
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BBF3B2
Prijavi grešku

Karakteristike:

Novi Traxxas iD sustav je najlakši način za punjenje baterija u RC modelima automobila! Zahvaljujući danas potpuno uobičajenoj RFID tehnologiji, punjač identificira povezanu vrstu baterije i sam postavlja parametre punjenja. Samo priključite Traxxas bateriju s iD konektorom i Traxxas EZ-Peak Plus punjač će obaviti posao umjesto vas! Punjenje baterija je vrlo jednostavno i stvarno se svatko može nositi s tim. Zahvaljujući dvostrukom izlazu, možete samostalno puniti do 2 baterije ili možete spojiti izlaze zajedno i napuniti jednu bateriju strujom do 8 A (način brzog punjenja)!

Novi iD Traxxas konektori isti su za LiPol i NiMH baterije. Uz LiPol, konektor za ravnotežu integriran je u konektor za napajanje. Stoga nema potrebe za spajanjem zasebnog konektora za napajanje i balans.

Nakon spajanja baterija s iD konektorom, EZ-Peak Plus punjač detektira vrstu baterije i struju punjenja. Za baterije sa starim tipovima konektora, struja punjenja i vrsta baterije moraju se postaviti ručno. Čak i kada koristite iD baterije, sami možete utjecati na struju punjenja.

Punjač Traxxas EZ-Peak Plus također je opremljen JST-XH 2S i JST-XH 3S balans konektorima, tako da možete puniti i standardne LiPo baterije koje imaju zaseban servisni konektor.

Načini rada punjača
  • Dvostruki : postoje 2 neovisna izlaza, struja punjenja je 1 do 4 A
  • Brzo punjenje : Oba izlaza su spojena u jedan, struja punjenja je 5 do 8 A
Načini punjenja za LiPo baterije
  • Način brzog punjenja koristi se za brzo punjenje LiPo baterija. Punjenje je završeno čim jedna od ćelija dosegne konačni napon od 4,2 V.
  • Način pohrane se koristi za dugotrajno skladištenje baterija (više od 7 dana). Punjač puni ili prazni pojedinačne ćelije baterije na napon od 3,8 V, čime se osigurava najmanja moguća degradacija LiPo ćelija tijekom skladištenja
  • Balansni način se koristi za standardno punjenje LiPo baterija. Punjenje je završeno čim sve ćelije dostignu konačni napon od 4,2 V
Načini punjenja za NiMH baterije
  • Način punjenja: punjač puni bateriju i kraj punjenja detektira se metodom Delta-Peak
Traxxas EZ-Peak Plus LiPo / NiMH Dual punjač
  • Jednostavno korisničko sučelje, u slučaju iD baterija, punjač postavlja tip baterije i struju punjenja!
  • Punjenje 5 - 8 Art. NiMH, 2 - 3 čl. LiPol
  • Jasan indikator napretka punjenja
  • Punjač je opremljen ugrađenim ventilatorom
  • Kompatibilan s originalnim Traxxas konektorom
  • Ugrađeni JST-XH konektori za ravnotežu za standardne 2 i 3 ćelijske LiPo baterije omogućuju punjenje drugih vrsta baterija
  • Napredni način rada omogućuje punjenje baterija bez iD konektora i mogućnost promjene količine struje punjenja.

Sadržaj paketa:

Paket sadrži Traxxas EZ-Peak Plus Dual punjač, upute za korištenje.

Traxxas punjač EZ-Peak Dual 2x50W
Traxxas punjač EZ-Peak Dual 2x50W
129,78 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe