Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR narančasta

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

Brutalno najsnažniji i najveći model Monster Truck iz Traxxasa, ovo je X-Maxx 8S ! Inovativna konstrukcija, dužina 78 cm, kotač... Pročitaj cijeli opis

1.293,44 € -2 %
1.273,08 €
-2 %1.293,44 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR narančasta. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BBF3C5
Prijavi grešku

Karakteristike:

Brutalno najsnažniji i najveći model Monster Truck iz Traxxasa, ovo je X-Maxx 8S ! Inovativna konstrukcija, dužina 78 cm, kotači promjera 20 cm, brzina do 60 km/h, RC set Traxxas TQi s mogućnošću ugradnje Bluetooth modula.

Revolucionarna šasija

RC šasija Traxxas X-Maxxa izrađena je od kompozitne letvice, koja je zahvaljujući svom prostornom konceptu vrlo kruta i istovremeno lagana. Kao i kod drugih Traxxas RC automobila, šasija je modularna, što znači da se sastoji od središnjeg, prednjeg i stražnjeg dijela.

Modularna konstrukcija

Modularni dizajn omogućuje uklanjanje cijele prednje i stražnje strane. Za nekoliko minuta imate potpuni pristup jednostavnom servisu i postavljanju modela. Modularnost šasije automobila pojednostavljuje održavanje, lako je doći do diferencijala i tako dalje. Osim toga, u vrlo teškim nesrećama ne morate mijenjati cijelu šasiju modela, već samo oštećeni dio.

Tijelo

Revolucionarna novost je novi X-Maxx sustav za montažu karoserije automobila. Tijelo nije pričvršćeno kopčama, već posebnom kopčom. Time se eliminiraju neugledni nosači karoserije, a uklanjanje tijela sada je pitanje sekundi.

Amortizeri

Masivni X-Maxx GTX amortizeri imaju klipnjače promjera 5,2 mm i izrađeni su od čelika visoke čvrstoće. Pričvršćivanje amortizera na krakove i toranj je dvostruko. Sve igle su izrađene od čelika promjera 4 mm! Kotači promjera preko 20 cm su na čvrstoj aluminijskoj osovini. Dobro dimenzioniran svemirski toranj za amortizere omogućit će vam vožnju čak i po vrlo teškim terenima.

Traxxas X-Maxx RC pogon automobila

Podrazumijeva se opremanje X-Maxxa s paralelnim (CV) poluosovinama koje su izrađene od kaljenog čelika. Nosači kotača su šesterokutni od 24 mm, lukovi kotača su osigurani od zazora pomoću kopči. Diferencijali imaju četiri planetarna zupčanika, zatvoreni su i napunjeni silikonskim uljem. Promjenom viskoznosti ulja u diferencijalima moguće je promijeniti njihovu nepropusnost a time i vozne karakteristike modela automobila X-Maxx na terenu. Baza je napunjena uljem viskoznosti od 60 000 cPs. Osovine kotača su izrađene od aluminija. X-Maxx 8S opremljen je središnjim diferencijalom i fleksibilnim članom za ograničavanje udara.

Sustav apsorpcije Cush pogona

Inovativni Cush pogonski sustav koristi poseban dio opremljen elastomernim silentblokovima za apsorpciju udara motora. Sustav zamjenjuje tarnu spojku i omogućuje učinkovitiju i pouzdaniju vožnju bez kompliciranih prilagodbi.

Nosač motora i hladnjak s ventilatorima

Svi pogonski dijelovi su ispod poklopca, novost je sustav montaže motora. Motor ima tako veliki okretni moment da su 4 vijka pričvršćena na šasiju. Da biste mogli mijenjati omjer prijenosa, na šasiji postoji niz rupa, tako da trebate samo uvrnuti ležaj motora u ispravne rupe.

Za maksimalnu učinkovitost i beskrajnu zabavu, motor je opremljen pasivnim rebrastim hladnjakom i dvostrukim ventilatorima.

Servo upravljač

Upravljanje je implementirano pomoću robusnog, digitalnog servo Traxxas - TRA2085. Servo maxi veličine ima okretni moment od 26 kg.cm, brzinu 0,16 s / 60°. Najlonski zupčanici. Dvostruki kuglični ležaj na osovini za precizan rad. Vodootporna * konstrukcija. Središnji hladnjak osigurava učinkovito hlađenje servo uređaja.

Snažan Velineon 1200XL AC motor

Snažan motor Velineon 1200XL bez senzora na izmjeničnu struju pruža vrlo uglađen rad zahvaljujući 4-polnom dizajnu. Izvrsno odvođenje topline osigurava metalno tijelo motora. Pozlaćeni konektori od 6,5 mm, 1275 kV i izlazno vratilo od 5 mm.

VXL-8S kontroler

RC model automobila opremljen je elektroničkim AC kontrolerom VXL-8S. Ulazni napon 4, 6 ili 8 Art. LiPo (maks. 33,6 V). Jednostavno postavljanje jednim dodirom. LED indikator statusa. Odvođenje topline pomoću masivnog hladnjaka i ventilatora. Vodootporna * konstrukcija. Pozlaćeni konektori 6,5 mm. 2-stupanjska detekcija niskog napona LiPol baterija, toplinska zaštita i zaštita od prenapona.

3 načina vožnje:
  • Sportski način rada - naprijed / kočnica / nazad
  • Način utrke - naprijed / kočnica
  • Način rada - 50% naprijed / kočnica / 50% nazad

Regulator je opremljen priključkom za spajanje originalnog pribora, kao što je LED rasvjeta.

Traxxas TQi prijemnik

RC prijemnik Traxxas TQi 5 kanala. TSM s telemetrijom za Traxxas TQi odašiljače. Jednostavan rad, uparivanje s gumbom. LED indikator statusa. 3-osni MEMS senzori integrirani su u prijemnik kako bi naučili položaj prijemnika.

5-kanalni prijemnik također je opremljen s dva konektora za spajanje telemetrijskih senzora RPM (brzina) i V/T (napon/temperatura).

Također je moguće spojiti modul za proširenje telemetrije na 4-pinski konektor, na koji možete spojiti do 6 drugih senzora, uključujući vrlo precizan GPS senzor brzine.

RC set Traxxas TQi s spremnim za Bluetooth

Traxxas je za vas pripremio potpuno novi asortiman dvokanalnih RC uređaja s Bluetooth vezom. Bluetooth modul (prodaje se zasebno) omogućit će vam povezivanje RC modela s jasnom grafičkom aplikacijom Traxxas Link koju možete besplatno instalirati na svoj pametni telefon.

Aplikacija Traxxas Link za Apple uređaje dostupna je besplatno na AppStoreu , aplikacija Google Android besplatna je na GooglePlayu .

Traxxas Link App moćna je aplikacija koja vam daje potpunu kontrolu nad radom i podešavanjem RC modela Traxxas uz zadivljujuću vizualizaciju i apsolutnu točnost postavki. Traxxas Link može prikazati telemetrijske podatke koje daje model u stvarnom vremenu, kao što su brzina, broj okretaja u minuti, temperatura, napon baterije i nagib modela. (Omogućena telemetrija ovisi o vrsti modela). Možete dijeliti postavke RC modela, možete stvoriti bilo koji broj profila za određenu stazu ili korisnike, npr. djeca. Sve u aplikaciji sa briljantnom grafikom, što je samo po sebi stvar Traxxasa.

Opcije telemetrije razlikuju se ovisno o modelu. Za dobivanje telemetrijskih podataka možda će biti potrebno instalirati senzore telemetrije. Kompatibilne telemetrijske dijelove s ovim modelom pronaći ćete u odjeljku "Dodatna oprema - Telemetrija". Više informacija o instalaciji telemetrije ovdje.

Telemetrija u stvarnom vremenu

Ekskluzivni kontroler s naprednom elektronikom opremljen je za mjerenje telemetrije u stvarnom vremenu. Koristeći bežični Bluetooth modul (prodaje se zasebno) i Traxxas link aplikaciju, moguće je pratiti brzinu, brzinu motora i napon baterije, izravno u stvarnom vremenu na vašem telefonu. Kontroler daje telemetrijske podatke i nisu potrebni dodatni senzori.

Traxxas upravljanje stabilnošću

Sustav upravljanja stabilnošću Traxxas (TSM) ne samo da vam omogućuje da iskusite performanse, brzinu, ubrzanje i zavoje pri ekstremnim brzinama, već također jamči mnogo lakše upravljanje i kontrolu na skliskim površinama kao što su prašina, glatki beton ili čak led i snijeg.

Prijemnik ima MEMS 3-osni žiroskop i akcelerometar, koji procjenjuje kretanje modela reda 100 puta u sekundi i ispravlja smjer kretanja modela odgovarajućim zahvatima u upravljanju prednjim kotačima. Traxxas TSM ne ograničava snagu motora - imate 100% kontrolu nad snagom motora. Algoritmi se podešavaju za svaki model posebno. Stopa pomoći postavlja se pomoću višenamjenskog gumba na odašiljaču ili u aplikaciji Traxxas Link.

Automatski uključeni kotači

Funkcija Self-righting se aktivira daljinski preko odašiljača, brzim ubrzavanjem i kočenjem model se postupno zagrijava i vraća na kotače.

Funkcija je najučinkovitija kada se koriste potpuno napunjene 4S LiPo baterije.

Razlike između X-Maxxes 6S i 8S
  • X-Maxx 8S je opremljen VXL-8S kontrolerom, motor se hladi ventilatorom
  • X-Maxx 8S opremljen je središnjim diferencijalom i prigušnim elementom.
  • X-Maxx 8S ima robusnije poluosovine, osovine kotača i diferencijalni pogon
Značajke RC modela automobila Traxxas X-Maxx
  • X-Maxx-8S je najveći i najmoćniji kamion Monster iz Traxxasa
  • X-Maxx-8S postiže brzinu do 80 km/h (kada ga napajaju 2x 4 LiPo ćelije)
  • Mnoge inovativne značajke modela, kao što su revolucionarna montaža karoserije automobila, montaža motora, masivne osovine aluminijskih kotača, lagana, ali u isto vrijeme čvrsta svemirska kompozitna vremena
  • Snažni pogonski sustav automobila sastoji se od motora Velineon 1600XL i kontrolera VXL-6S, automobil radi brzinama do 55 km/h!
  • Divovske gume promjera 20 cm
  • Model sa čeličnim CVD pogonom na kotače
  • Novi masivno podesivi uljni amortizeri Traxxas GTX s klipnjačama promjera 5,2 mm za preciznu vožnju van ceste
  • Najnoviji RC set Traxxas TQi
  • RC prijemnik s Traxxas TSM stabilizacijom
  • Vodootporan * servo upravljač ima okretni moment od 26 kg / cm, brzinu 0,16 s / 60 ° i opremljen je hladnjakom koji učinkovito odvodi toplinu iz elektronike

* Za informacije o specifikacijama vodootpornosti pogledajte upute za uporabu. Savjete i trikove za rad u vlažnom okruženju možete pronaći na blogu.

Sadržaj paketa:

Paket sadrži potpuno montiran RC model automobila Traxxas X-Maxx 8S 1:5 s ugrađenim komponentama: AC motor Velineon 1200XL, AC regulator VXL-8S, servo upravljanje 2085, RC prijemnik Traxxas TQi TSM. Dvokanalni RC odašiljač Traxxas TQi. Odstojnici za baterije debljine 25 mm, set alata, naljepnica. SK priručnik i priručnik EN, DE, FR, SP.

Preporučujemo kupnju:

Za rad modela potrebne su 4x AA baterije za odašiljač, 2x pogonska baterija i punjač za pogonske baterije.

Preporučene LiPo baterije

Model može raditi na par LiPo baterija s 3 ili 4 ćelije.

  • Za veće performanse i duže vrijeme vožnje par 4S LiPo baterija Traxxas 14.8V 6700mAh 25C iD
  • Za veće performanse par 4S LiPo baterija Traxxas 14.8V 5000mAh 25C iD
  • Za normalnu vožnju par 3S LiPo baterija Traxxas 11.1V 6400mAh 25C iD
Preporučeni punjači Traxxas

Traxxas univerzalni punjači mogu se koristiti za punjenje Traxxas LiPo i NiMH baterija. Traxxas punjači su jednostavan i siguran način punjenja baterija. Traxxas koristi jedinstveni iD sustav , tako da uvijek možete biti sigurni da sve možete spojiti jednostavno i sigurno. U konektoru baterije nalazi se integrirani čip koji Traxxas punjač automatski prepoznaje i postavlja sve parametre punjenja baterije umjesto vas. Više informacija ovdje.

Univerzalni punjači za baterije do 4S LiPo

  • Traxxas EZ-Peak Plus 4S 75W punjač s jednim izlazom
  • Traxxas EZ-Peak Live 100W punjač s jednim izlazom i BlueTooth vezom na telefon
  • Traxxas EZ-Peak Live 2x100W punjač s 2 izlaza i BlueTooth vezom na telefon
Bežična veza s telefonom

Dodavanjem Bluetooth modula na odašiljač dobivate funkciju bežičnog povezivanja RC modela s aplikacijom Traxxas Link koju besplatno instalirate na svoj telefon. Preporučujemo držač telefona za pričvršćivanje telefona na odašiljač.

Jasna grafička aplikacija omogućuje jednostavno postavljanje modela. Također je moguće vidjeti telemetriju koju nudi model u aplikaciji. Opcije telemetrije za određene modele navedene su na našem blogu o telemetriji modela Traxxas RC Models.

LED osvijetljenje

Kompletan set LED rasvjete učinit će vaš model pravi dragulj. Rasvjeta uključuje prednju LED traku u braniku, stražnju višenamjensku kočnicu, modul napajanja i pribor za montažu.

LED rasvjetu možete uključiti/isključiti i konfigurirati pomoću mobilne aplikacije Traxxas Link. Za povezivanje aplikacije Traxxas Link potreban je dodatni TRA6511 Bluetooth modul. Više informacija možete pronaći ovdje.

WideMaxx širi međuosovinski razmak

Novi WideMaxx kit, koji je dostupan u raznim varijantama boja, produžuje međuosovinski razmak za 60 mm. To će učiniti X-Maxx stabilnijim i omogućiti još agresivniju vožnju.

Pribor za normalan rad

Za normalan rad Traxxas RC automobila potrebni su vam ljepilo za vijke, visokokvalitetno ljepilo za gume, silikonsko ulje za amortizere i set odvijača. Iz našeg asortimana preporučamo pristupačan set alata za automobile.

Navoj ili glava vijka kaplje s vijčanim ljepilom, koje ga fiksira, a vibracije uzrokovane vožnjom ne dopuštaju popuštanje vijčanog spoja. Ljepilo za vijke ima poseban sastav koji omogućuje jednostavno otpuštanje vijčanog spoja s razumnim zakretnim momentom bez oštećenja glave vijka. Nikada nemojte koristiti obično instant ljepilo, ovako zalijepljeni vijak bi uopće moglo biti nemoguće odvrnuti!

Ljepilo za gume lijepi gume na rub diska. Uvijek je potrebno da guma bude čvrsto zalijepljena za naplatak po cijelom opsegu! Ako guma nije zaglavljena po cijelom opsegu, može puknuti. Ljepilo za gume ima poseban sastav koji je u stanju lijepiti materijale poput gume ili najlona, a ujedno je nakon stvrdnjavanja ljepilo fleksibilno. Nikada nemojte koristiti obično instant ljepilo – nije savitljivo nakon stvrdnjavanja i postupno bi se stvarale pukotine na gumi oko felgi!

Ponekad je potrebno dodati silikonsko ulje u amortizere modela. Tijekom normalnog rada dolazi samo do neznatnog curenja silikonskog ulja kroz klipove amortizera. Ako je površina klipova amortizera ili stanje brtve u lošem stanju, curenje ulja može biti veliko. Za ove slučajeve tzv kompleti za popravak. U asortimanu dijelova za ugađanje, klipnjače s iznimno tvrdom TiN (titan nitridom) premazom isporučuju se sa svim amortizerima. Klipnjače s TiN površinom lako možete prepoznati po zlatno-zelenoj boji.

Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR narančasta
Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR narančasta
1.273,08 €
u rajzaigracke.hr
® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe