Safir 2,9m PNP

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

RC model svestrane termalne ili nagibne jedrilice Sapphire 2.9m PNP. Laminatni trup, krilo ima jezgru od Styrocore pjene, Abachi furnir p... Pročitaj cijeli opis

918,76 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 17:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Safir 2,9m PNP. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BC159B
Prijavi grešku

Karakteristike:

RC model svestrane termalne ili nagibne jedrilice Sapphire 2.9m PNP. Laminatni trup, krilo ima jezgru od Styrocore pjene, Abachi furnir poklopac sa slojem staklene tkanine i Oracover foliju. Sendvič greda s karbonskim ojačanjem. PNP verzija s motorom, servosima uključujući kabele, aluminijskim konusom i sklopivim propelerom.

Robbe's Sapphire opremljen je HQ/W-2.5/9 profilom, koji omogućuje veliku brzinu. Zahvaljujući maloj težini, moguće je letjeti velikom brzinom skoka i lagano kružiti u termici. Za to je moguće koristiti opcije zakrilca i programirati odašiljač za različite načine leta. Slijetanje na velike flapsove sigurno je čak i na terenu.

Ugrađen je snažan Ro-Power Torque 3526-870 AC motor sa sklopivim propelerom od 13 X 7" Carbon Prop i konusom propelera od 38 mm . Pogon je optimiziran za pogon s 4S LiPol baterijom. Ugrađeni su digitalni servo Robbe FS-277 s kugličnim ležajevima i metalnim zupčanikom (PNP). Za spajanje krila i trupa ugrađeni su MPX 6-pinski konektori. Paket ne uključuje regulator, preporuča se dodati AC 60A - 80A.

Trup je od lakiranog laminata, s ojačanjima u izloženim dijelovima i lijepljenom drvenom strukturom. Krilo s pjenastom jezgrom presvučeno je abachi furnirom, ojačanim tankom staklenom tkaninom i Oracover® folijom. Dizajn boja modela je svjež i moderan te ga čine neonske boje za iznimnu vidljivost na nebu u svim položajima. To daje pilotu samopouzdanje i osjećaj sigurnosti kada leti jedrilicom Sapphire. Dobro odabran profil osigurava stabilan let čak i pri velikim brzinama, ali omogućuje i relativno sporo letenje, posebno kod korištenja flapsova. Slijetanje je jednostavno zahvaljujući izvrsnim letnim karakteristikama modela

Sapphire PNP verzija je maksimalno unaprijed projektirana, motor s aluminijskom konusom i karbonskim propelerom je spreman, servo motori s kablovima su instalirani. Umetnete svoj prijemnik i kontroler s baterijom. Za pripremu za let potrebno je samo jedno poslijepodne. Upravljane funkcije su motor, elevator, kormilo, krilca, zakrilca. Programirate odašiljač i možete letjeti.

Značajke modela Sapphire 2,9m
  • Leptir raspored repnih površina
  • Površine krila, elevatora i upravljačkih površina obložene visokokvalitetnim Oracover® filmom
  • Trup s karbonskim ojačanjima potpuno je lakiran
  • Vrlo visoka razina dovršenosti za kratko vrijeme dovršetka
  • Splitsko krilo za lak transport, ojačano 80g staklom po cijeloj površini
  • Kompletno ožičenje svih servo uređaja s MPX 6-pinskim konektorima krilo-trup (PNP)
  • Sendvič nosač punog raspona za iznimnu krutost
  • Lijep i moderan dizajn
  • Krilo s karbonskim ojačanjem
  • Krilca i zakrilca vise
  • Pripremljena šipka kormila s dijelovima njemačke proizvodnje
  • Trup s velikim poklopcem za lak pristup bateriji i elektronici
  • Široka letna omotnica za različite vremenske uvjete
Model pogona

Model ima ugrađen snažan Ro-Power Torque 3526-870 AC motor, a paket uključuje i aluminijski konus od 38 mm i sklopivi 13 X 7" Carbon Prop propeler. Samo dodajte odgovarajući 60A-80A regulator i 4S 2300mAh LiPol bateriju.

Zakrilci krila

Krilo ima gotove zakrilce i krilce s ugrađenim polugama. Servo su instalirani i samo spojite kablove na ručicu kormila i servo ručicu. Servo se zatim pokrivaju priloženim poklopcima.

Sadržaj paketa:

Trup obojan laminatom s instaliranim Ro-Power Torque 3526-870 AC motorom i Robbe FS-277 servoima s ožičenjem, gotovim obloženim krilima s instaliranim FS-277 servoima, multiock bravama i gotovim ožičenjem, gotovim obloženim elevatorom 13 X 7” Cfk, kvaliteta montaže pribor, višejezični priručnik na engleskom, njemačkom i francuskom te upute na češkom.

Preporučujemo kupnju:

Za puštanje u pogon preporučujemo kompletiranje RC seta s min. 6-kanalni, regulator 80A, LiPol baterija 4S 2300mAh i odgovarajući punjač.

Preporučeni Spektrum odašiljači nove generacije serije NX

Za upravljanje modelima zrakoplova preporučamo moderne programabilne odašiljače SPEKTRUM NX:

  • 6-kanalni odašiljač serije NX Spektrum NX6 DSMX, AR6610T sa Smart kompatibilnošću, USB i WiFi vezom .
  • 8-kanalni odašiljač serije NX Spektrum NX8 DSMX, AR8020T s glasovnim izlazom, kompatibilnošću s Smart Technology, USB priključkom i opcijom WiFi veze .
  • 10-kanalni odašiljač serije NX Spektrum NX10 DSMX s najnovijim trendovima, glasovnim izlazom, kompatibilnošću s Smart Technology, USB priključkom i opcijom WiFi veze .
Preporučene baterije

Za napajanje modela preporučamo LiPol pogonsku bateriju s 4 ćelije (14,8 V).

  • LiPol akumulator 30C Spektrum Smart LiPo 14.8V 3200mAh 30C IC3 sa Smart tehnologijom.
  • LiPol LiPo baterija 50C Spektrum Smart LiPo 14.8V 3200mAh 50C IC3 sa Smart tehnologijom
  • LiPol LiPo baterija 100C Spektrum Smart LiPo 14.8V 3200mAh 100C IC3 sa Smart tehnologijom

Spektrum akumulatori sa Smart tehnologijom trenutno predstavljaju najmoderniji i najsigurniji način održavanja i punjenja akumulatora. Prednosti Spektrum Smart tehnologije možete pronaći ovdje.

Preporučeni punjači za konvencionalne i Smart baterije

Ako se odlučite koristiti moderne Smart LiPo baterije u RC modelima zrakoplova, preporučujemo sljedeće punjače:

  • Mrežni punjač Spektrum S1100AC s jednim izlazom 1x 100W .
  • Mrežni punjač Spektrum S1400 sa jednim izlazom 1x 400W .
  • Mrežni punjač Spektrum S2200 sa dva izlaza 2x 200W .
Pribor za normalan rad

Za normalan rad letećih RC modela potrebna su vam odgovarajuća ljepila, set alata i spremnik za spremanje LiPol baterija. Iz našeg asortimana preporučamo kvalitetan set imbus odvijača 1.5/2.0/2.5/3.0mm i Modelcraft Phillips odvijača (set od 6 komada). Za montažu će vam svakako dobro doći Modelcraft mini kliješta u torbici (setu) i Modelcraft rezni nož s A6 podloškom.

Za brzi popravak modela zrakoplova preporučujemo brzostvrdnjavajuće 4-minutno Epoxy ljepilo. Iz naše ponude preporučujemo Speed Epoxy 4 min. 71g

Zaštitna ambalaža za akumulatore

Zaštitno pakiranje je dizajnirano da ograniči rizik povezan s transportom i punjenjem akumulatora. LiPo akumulatori mogu, uz male dimenzije i malu težinu, osigurati visoke struje pražnjenja i imati veliki kapacitet. LiPo baterija je posebno osjetljiva na mehanička oštećenja i stoga je treba pažljivo zaštititi.

Safir 2,9m PNP
Safir 2,9m PNP
918,76 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe