CUBOT pametni telefon P50 6GB/128GB, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Cubot P50 pokreće 2.0GHz octa-core MediaTek Helio P22 CPU, zajedno s PowerVR GE8320 GPU. Model ima 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije uz koju vaše igre, filmovi, glazba... Pročitaj cijeli opis
168,25 €
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o euromall.hr ponudi
Proizvođač
5G
ne
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
12 mio
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BD5305
Prijavi grešku
Cubot P50 pokreće 2.0GHz octa-core MediaTek Helio P22 CPU, zajedno s PowerVR GE8320 GPU. Model ima 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije uz koju vaše igre, filmovi, glazba i fotografije nikada neće biti ograničeni. Dizajnerski, P50 ima 6,21-inčni HD+ zaslon. Stražnji poklopac ??ovog pametnog telefona izrađen je od mat premaza što pokazuje kvalitetu i daje mu klasičan izgled. Uz ovaj mat materijal ne moraš brinuti o tragovima otisaka prstiju i mrljama. Što je uvijek veliki plus.

Na stražnjoj strani P50 nalaze se tri leće kamere. Glavna kamera Sony IMX486 od 12 MP potpomognuta je s dvije podleće za kristalno jasne i živopisne fotografije. U kombinaciji s pametnim prepoznavanjem scene i vrhunskom tehnologijom fotografije, pretvara svaki trenutak u umjetničke fotografije s dubinom i jasnoćom. Glavna kamera od 12MP povezana je širokim objektivom od 5 megapiksela i trećim senzorom dubine od 0,3 megapiksela, zajedno s dvostrukom LED bljeskalicom. Pametna selfie kamera od 20 MP dizajnirana da pruži savršeni selfie. AI Beautify je dodatno poboljšan kako biste svaki put izgledali najbolje.

Cubot P50 napaja baterija od 4200mAh koja uz pomoć procesora za ušteda energije lako izdrži dan ili više. Cubot P50 radi na najnovijem Androidu 11 s potpuno svježom tamnom temom za cijeli sustav, funkcijom kontrole privatnosti, pružajući više značajki nego ikad prije. Ovaj uređaj podržava NFC koji ti omogućuje praktičnu upotrebu Google Paya.
CUBOT pametni telefon P50 6GB/128GB, Black
CUBOT pametni telefon P50 6GB/128GB, Black
168,25 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe