LEGO® Star Wars™ Diorama napada na Zvijezdu smrti (75329)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Usmjerite fokus Jedija i sastavite prikaz nezaboravne scene iz filma Ratovi zvijezda: Nova nada u kompletu za slaganje Diorama napada na Zvijezdu smrti (75329). Prikažite... Pročitaj cijeli opis
86,81 € -28 %
62,31 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod LEGO® Star Wars™ Diorama napada na Zvijezdu smrti (75329). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
18
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BDB854
Prijavi grešku
Usmjerite fokus Jedija i sastavite prikaz nezaboravne scene iz filma Ratovi zvijezda: Nova nada u kompletu za slaganje Diorama napada na Zvijezdu smrti (75329). Prikažite napetu scenu s mnogo detalja, od površine Zvijezde smrti do modela lovca TIE Advanced Dartha Vadera i 2 lovca TIE od kocaka u potjeri za X-wingom Lukea Skywalkera. Dodajte pločicu s riječima Dartha Vadera („The Force is strong with this one”) i dovršite ukras koji budi nostalgiju. Predivan poklon Model za slaganje i izlaganje sjajna je poslastica za vas ili poklon za druge odrasle obožavatelje Ratova zvijezda™ i iskusne LEGO® graditelje, a dolazi uz jasne upute za slaganje koje će vas voditi kroz sve korake složenog modela. Galaktika na dohvat ruke Počelo je davno, u dalekoj galaktici. Sada se saga nastavlja u vašem domu uz komplete iz serije LEGO Star Wars. Istražite izvanzemaljski izbor kompleta dizajniranih posebno za odrasle, uključujući druge diorame iz svibnja 2022.
LEGO® Star Wars™ Diorama napada na Zvijezdu smrti (75329)
LEGO® Star Wars™ Diorama napada na Zvijezdu smrti (75329)
62,31 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe