Stezaljka za rukohvat i teleskopska šipka - stezaljka za rukohvat s teleskopskim štapom

Stezaljka za rukohvat i teleskopska šipka - stezaljka za rukohvat s teleskopskim štapom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mreža za mačke pruža efektivnu mogućnost za sprječavanje mačaka od vratolomija i opasnih pothvata. S ovom teleskopskom šipkom i stezaljkom za rukohvat mreža se može brzo ... Pročitaj cijeli opis
29,99 € -20 %
23,99 €
2-4 dana
-20 %29,99 €
s dostavom 25,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
25,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Stezaljka za rukohvat i teleskopska šipka - stezaljka za rukohvat s teleskopskim štapom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C9DCB
Prijavi grešku
Mreža za mačke pruža efektivnu mogućnost za sprječavanje mačaka od vratolomija i opasnih pothvata. S ovom teleskopskom šipkom i stezaljkom za rukohvat mreža se može brzo i jednostavno pričvrstiti na rukohvat balkona. Pogodna je kako za okrugle tako i za pravokutne rukohvate do debljine od 3,5 cm. Zaobljeni gornji kraj sprječava da mačka preskoči mrežu. Jednostavna montaža: najprije spojite stezaljku na rukohvat. Tada postavite pocinčanu spojnicu u za to predviđeni otvor i pričvrstite je s dostavljenim vijkom i maticom. Teleskopska šipka se sastoji od dva dijela. Jednostavno spojite, odredite točnu dužinu, ugurajte u stezaljku i pričvrstite vijkom. Tada možete postaviti mrežu na šipke. Pregled stezaljke za rukohvat s teleskopskom šipkom: 1x aluminijska šipka na razvalačenje u 2 dijela podesiva između 100 i 200 cm 1 x pocinčana spojnica za rukohvat, max. 19,5 cm 1 x stezaljka s 2 spojnice, 1 vijkom i 1 maticom šipka oko 2 cm zaobljeno ispupčenje oko 15 cm s karikom za provlačenje konopca Napomena: za stabilno i sigurno postavljanje zaštitne mreže preporuča se postaviti po jedan nosač na svaka 2 metra.
Stezaljka za rukohvat i teleskopska šipka - stezaljka za rukohvat s teleskopskim štapom
Stezaljka za rukohvat i teleskopska šipka - stezaljka za rukohvat s teleskopskim štapom
23,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe