Smilla Hearties - grickalice u obliku srca - 125 g

Smilla Hearties - grickalice u obliku srca - 125 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Smilla Hearties su izvrsne mačje grickalice u lijepom obliku srca od visokovrijednih životinjskih bjelančevina iz govedine ili peradi koje su razvijene u suradnji s vodeć... Pročitaj cijeli opis
1,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
5,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Smilla Hearties - grickalice u obliku srca - 125 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C9E39
Prijavi grešku
Smilla Hearties su izvrsne mačje grickalice u lijepom obliku srca od visokovrijednih životinjskih bjelančevina iz govedine ili peradi koje su razvijene u suradnji s vodećim stručnjacima za prehranu životinja. Uravnotežena kombinacija sastojaka reducira stvaranje loptica dlaka, pomaže u njezi zubi i brine se za dobro opće stanje Vaše mačke. Radi izabranih sastojaka i pažljivog postupka proizvodnje su Smilla Hearties vrlo ukusni i vrlo zdravi. Omega masne kiseline osiguravaju glatko i sjajno krzno i jačaju prirodni obrambeni mehanizam Vaše mačke. Taurin neophodan za život se brine za zdravu funkciju srca i održava zajedno s vitaminom A vid Vaše mačke. Osim toga se visokovrijedne životinjske bjelančevine brinu za pravu količinu minerala i vitamina koji omogućavaju pravilnu prehranu. Specijalna biljna vlakna potiči izbacivanje loptica dlaka. Smilla Hearties su posebno zdravi radi visokovrijedne kombinacije omega masnih kiselina, taurina i vitamina. Smilla Hearties su dostupni u praktičnoj kutiji od 125 g: svaki dan otvorite, nagradite Vašu mačku svježom poslasticom i ponovno zatvorite. Kutija osigurava svježinu i omogućava Vam da dajete idealnu i uvijek svježu porciju. Jednostavno otvorite kutiju laganim pritiskom na prednjoj strani, izvadite brikete i opet zatvorite kutiju. Smilla Hearties grickalice: s visokovrijednim bjelančevinama iz govedine i peradi obogaćene taurinom i vitaminom A: jačaju funkciju srca i vid specijalna biljna vlakna potiči izbacivanje loptica dlaka sadrže mega masne kiseline za glatko i sjajno krzno ukusne grickalice u lijepom obliku srca ukusne i zdrave praktična kutija za očuvanje svježine: svježa nagrada svaki dan Smilla Hearties - taste, love, treat. Potpuni užitak - iz ljubavi prema Vašoj mački - uvijek dobrodošla nagrada.
Smilla Hearties - grickalice u obliku srca - 125 g
Smilla Hearties - grickalice u obliku srca - 125 g
1,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe