Simpsons Premium Puppy Sensitive losos krumpir - 12 kg

Simpsons Premium Puppy Sensitive losos krumpir - 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Simpsons Premium Puppy Sensitive losos & krumpir je hipoalergijska prirodna suha hrana u premium kvaliteti za štence i srednje velike pasmine, do 18 mjeseci. Pogotovo u f... Pročitaj cijeli opis
89,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Simpsons Premium Puppy Sensitive losos krumpir - 12 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA0E7
Prijavi grešku
Simpsons Premium Puppy Sensitive losos & krumpir je hipoalergijska prirodna suha hrana u premium kvaliteti za štence i srednje velike pasmine, do 18 mjeseci. Pogotovo u fazi rasta, važno je stvoriti stabilne temelje za zdrav razvoj. Mnoge alergije su genetske, tako da neki psi pate već kao štenci od intolerancije na hranu ili alergija. No, i kod hrane, koja se sastoji od niske kvalitete sirovina, često su rezultat bolesti, alergija, hiperaktivnosti i neželjenog ponašanja. Za Simpsons Premium Puppy hranu se obrađuju samo lako probavljivi sastojci u najboljoj vrhunskoj kvaliteti. Hrana proizvedena u Velikoj Britaniji je potpuno bez žitarica, pošto se ne tolerira kod pasa, ili teško probavlja i jedva iskorištava. Krumpiri su vrlo niskog udjela masti, bogati kalijem, dobro se podnose, stoga se koriste kao izvor energije i ugljikohidrata. Visok udio svježeg lososa u kvaliti hrane iz Škotske je jedini izvor životinjskog proteina. Losos je vrlo okusan, bogat vrijednim omega-3 masnim kiselinama i dobro se podnosi. Dodatak prebiotika promiče dobre bakterije u crijevima i podupire uravnoteženu crijevnu floru. Brusnice mogu između ostaloga spriječiti i proizvodnju agresivnih bakterija u urinarnom traktu. Ostali bitni aditivi kao što su glukozamin, kondroitin, vitamini i minerali se skrbe o tome da Vaše štene bude opskrbljeno sa svim što mu je po prirodi potrebno. Značajke proizvoda na prvi pogled: Idealna za štence malih i srednjih i velikih pasmina do 18 mjeseci Proizvedena u Velikoj Britaniji Samo najbolji, lako probavljivi sastojci Visok udio svježeg lososa iz Škotske u kvaliteti hrane Dobra kod problema kože i krzna Hipoalergijska: Za nutricionistički osjetljive pse i alergičare Bez dodatka žitarica Krumpir kao izvor energije i ugljikohidrata Prebiotika podupire crijevnu floru Ulje lososa: pruža vrijedne omega-3 masne kiseline, doprinosi zdravlju kože i dlake Kompletno GM-free Bez dodataka umjetnih konzervansa, boja i okusa Bogata glukozaminom, kondroitinom, hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima
Simpsons Premium Puppy Sensitive losos krumpir - 12 kg
Simpsons Premium Puppy Sensitive losos krumpir - 12 kg
89,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe