Catit Jumbo WC za mačke - toplo siva

Catit Jumbo WC za mačke - toplo siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj WC za mačke je idealno prikladan zbog svoje veličine i prostranosti za velike mačje rase i za domaćinstva s više mačaka. Catit Jumbo WC za mačke je opremljen s prozi... Pročitaj cijeli opis
33,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
34,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Catit Jumbo WC za mačke - toplo siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta mačjega WC-a
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA616
Prijavi grešku
Ovaj WC za mačke je idealno prikladan zbog svoje veličine i prostranosti za velike mačje rase i za domaćinstva s više mačaka. Catit Jumbo WC za mačke je opremljen s prozirnim pokretnim vratašcima i aktivnim ugljenim filterom. Tako neugodni mirisi ne prodiru izvan WC-a. Dodatno povišena donja posuda čini mačji WC potpuno nepropusnim. Za posebno jednostavno čišćenje su ugrađene dvije praktične finese: gornji dio je otklopljiv tako da možete bez muke doći do unutrašnjosti. Osim toga i vrećica za otpad se može zakačiti i pričvstiti na donji dio ulaza. Na taj način imate prilikom čišćenja jednu ruku slobodnu tako da na putu do vrećice ništa ne pada na pod. Sastavljanje gornjeg i donjeg dijela je vrlo jednostavno i brzo zahvaljujući zasunima po strani. U poklopac je ugrađena praktična ručka za nošenje. Catit Jumbo WC za mačke u pregledu: boja: toplo siva ekstra prostran idealan za velike rase mačaka aktivni ugljeni filter praktično pričvršćivanje vrećice otklopljivi poklopac prozirna pokretna vratašca veličina: ukupna: D 56 x Š 50 x V 47 cm otvor s pokretnim vratašcima: Š 21-24 cm x V 26 cm visina donje posude: ispred oko 17 cm, iza oko 28 cm visina ulaza: 17 cm Ovdje ćete naći odgovarajuću Catit lopaticu za čišćenje!
Catit Jumbo WC za mačke - toplo siva
Catit Jumbo WC za mačke - toplo siva
33,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe