8in1 Fillets Pro Skin Coat 80 g - Veličina S

8in1 Fillets Pro Skin Coat 80 g - Veličina S

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
8in1 Fillets Pro Skin & Coat poslastice su jedinstvene pseće grickalice sa svim važnim sastojcima koji pomažu da koža Vašeg psa ostane zdrava i da ima sjajnu dlaku. vrhin... Pročitaj cijeli opis
4,49 € -15 %
3,82 €
2-4 dana
-15 %4,49 €
s dostavom 7,81 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
7,81 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod 8in1 Fillets Pro Skin Coat 80 g - Veličina S. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CAAC8
Prijavi grešku
8in1 Fillets Pro Skin & Coat poslastice su jedinstvene pseće grickalice sa svim važnim sastojcima koji pomažu da koža Vašeg psa ostane zdrava i da ima sjajnu dlaku. vrhinski pileći fileti su obogaćeni lanenim uljem koje je bogato omega-3 masnim kiselinama (80-90%). To može biti vrlo korisno ako Vaš pas pati od suhe i perutave kože. 8in1 Fillets Pro Skin & Coat ima patentiranu formulu koja potiče zdravu kožu i sjajnu dlaku. Ove ukusne poslastice su napravljene s pravim mesom koje pas dobro prihvaća tako da će Vaš pas uživati u dobrom okusu. Ne sadrže umjetne okuse, niti škrob, pšenicu, gluten, soju ili šećer. 8in1 Fillets Pro Skin & Coat su bogati proteinima i imaju malo masnoće. 8in1 Fillets Pro Skin & Coat ukratko: S premium pilećim filetima (92%) koji su ukusni i dobro se prihvaćaju Uz laneno ulje koje je bogato omega-3 masnim kiselinama Idealni za suhu i perutavu kožu Potiču zdravu kožu i sjajnu dlaku Ukusna poslastica za žvakanje s prednostima za zdravlje Pomaže da Vaš pas ostane sretan i zdrav Bez škroba, pšenice, glutena ili šećera Bogati proteinima, malo masnoće Jednostavni za probavu 8in1 Fillets Pro Skin & Coat - ukusna poslastica za zdravu kožu i sjajnu dlaku.
8in1 Fillets Pro Skin Coat 80 g - Veličina S
8in1 Fillets Pro Skin Coat 80 g - Veličina S
3,82 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe