Oster aparat za šišanje Golden A5 - brijaći nož br. 7F (duljina 3,2 mm)

Oster aparat za šišanje Golden A5 - brijaći nož br. 7F (duljina 3,2 mm)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Aparati za profesionalno šišanje pasa marke Oster sada nudi aparat za njegu pasa Golden A5 u dvije verzije: Golden A5 s 1 brzinom i s 2,200 HNM Golden A5 s 2 brzine i s 3... Pročitaj cijeli opis
56,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Oster aparat za šišanje Golden A5 - brijaći nož br. 7F (duljina 3,2 mm). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Njega psa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CAEC6
Prijavi grešku
Aparati za profesionalno šišanje pasa marke Oster sada nudi aparat za njegu pasa Golden A5 u dvije verzije: Golden A5 s 1 brzinom i s 2,200 HNM Golden A5 s 2 brzine i s 3,300 HNM HNM = brzina u minuti (2,200 ili 3,300 'kretanje natrag i naprijed' po minuti na 45 W) Oba aparata imaju snažan motor od 45 W, i oba su odlična za osobnu i profesionalnu upotrebu. Vrlo su tihi pri radu, vrlo malo vibriraju. Brijaći noževi se jednostavno stavljaju i zamijenjuju. Bez problema - čak i za početnike! Značajke i prednosti ukratko: Dimenzije: 1 brzina/2 brzine: D 17 x Š 5 x V 5 cm Zamjenjivi sustav brijaćih noževa za normalnu uporabu Tihi univerzalni motor Odlična izvedba na 2,200 ili 3,300 HNM Dizajniran za redovitu uporabu Aparati za šišanje uključuju četku za čišćenje, mast za motor i ulje za brijaću glavu Različite pasmine pasa imaju različitu dlaku, i radi toga se Oster brijaći noževi prodaju zasebno te nisu dio Oster aparata za šišanje pasa. Važno: Kako biste osigurali dulji vijek trajanja, trebali biste brijaću glavicu, kako je objašnjeno i u uputstvima, tijekom brijanja nauljiti svake 3-4 minute. Pri manjku uljnog filma između zubaca se trlja metal o metal i brijaća glavica se pritom brzo istroši.
Oster aparat za šišanje Golden A5 - brijaći nož br. 7F (duljina 3,2 mm)
Oster aparat za šišanje Golden A5 - brijaći nož br. 7F (duljina 3,2 mm)
56,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe