Elie Saab Girl of Now Shine parfemska voda za žene 30 ml

Elie Saab Girl of Now Shine parfemska voda za žene 30 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Elie Saab Eau de Parfum Girl of Now Shine je luksuzni cvjetno-orijentalni miris za modernu ženu koja se, barem u svojim mislima, želi prenijeti u daleke zemlje koje miriš... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
36,61 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zivada.hr ponudi
Ponuda trgovine zivada.hr za proizvod Elie Saab Girl of Now Shine parfemska voda za žene 30 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BF04CA
Prijavi grešku
Elie Saab Eau de Parfum Girl of Now Shine je luksuzni cvjetno-orijentalni miris za modernu ženu koja se, barem u svojim mislima, želi prenijeti u daleke zemlje koje mirišu bademima, vanilijom i egzotičnim voćem. Priuštite si zavodljivi miris u zlatnom dizajnu, kombinirajući zapadnu i istočnu kulturu, podsjećajući na otmjenu sjajnu haljinu u glamuroznom stilu. Parfem Elie Saab Girl of Now Shine otvara se zavodljivim ananasom, kruškom, pistacijama i mandarinom. U njegovom srcu kombinirani su bademi, jasmin, cvijet naranče i ylang-ylang. Osnovni sloj obilježen je irisima, vanilijom i opuštajućim pačulijem. Sve zajedno stvaraju afrodizijački sastav koji će jedinstveno podcrtati vaš stil. Miris se može nositi tijekom cijele godine, iako se najbolje ističe u jesen i zimi. Pogodan je za popodnevno i večernje druženje, za spojeve i za ured.
Elie Saab Girl of Now Shine parfemska voda za žene 30 ml
Elie Saab Girl of Now Shine parfemska voda za žene 30 ml
33,11 €
u zivada.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe