Igračka jastučić od valerijane Baldini - 2 komada

Igračka jastučić od valerijane Baldini - 2 komada

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova igračka za mačke u praktičnom setu od 2 komada će garantirano biti hit kod Vašeg tigrića. Napunjen visokovrijednim korijenom valerijane farmaceutske kvalitete jastuči... Pročitaj cijeli opis
3,29 € -20 %
2,63 €
2-4 dana
-20 %3,29 €
s dostavom 6,62 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
6,62 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Igračka jastučić od valerijane Baldini - 2 komada. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta kreveta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CD1D4
Prijavi grešku
Ova igračka za mačke u praktičnom setu od 2 komada će garantirano biti hit kod Vašeg tigrića. Napunjen visokovrijednim korijenom valerijane farmaceutske kvalitete jastučić djeluje animirajuće i aktivirajuće na nagon za igrom Vaše mačke. Ona će ga njuškati, maziti se s njim, bacati ga na sve strane i satima se igrati. S 5 g korijena valerijane miris nije previše koncentriran, stoga je namijenjen mačkama svih dobi. Punjenje se osim toga sastoji od kvalitetnog njemačkog pira. Jastučić je ovjeren Eko-Tex standardom. Vaša mačka će obožavati jastučić od valerijane Baldini! Kratki pregled jastučića od valerijane Baldini za mačiće: Jastuk za igranje s animirajućim mirisom D 10 x Š 7 x V 1,5 cm Set od 2 komada Prirodni materijali Jastučić je ovjeren Eko-Tex standardom Punjenje: 5 g korijena valerijane farmaceutske kvalitete (njemačkog podrijetla) Ekološki pir (njemačkog podrijetla) Idealan i za mačiće Boja dostavljenih jastučića može odstupati od boje na slici. Molimo Vas, obratite pozornost: Svaka mačka reagira drugačije na animirajući miris valerijane. Promatrajte svoju mačku pri igri i dajte joj jastučić samo vremenski ograničeno na raspolaganje. Napomena: Kao i sa svim ostalim proizvodima trebali biste promatrati svog ljubimca pri igranju. Pregledavajte redovito proizvod i nadomijestite igračku ako je pokidana ili su se izgubili neki dijelovi jer se inače Vaša mačka može ozlijediti.
Igračka jastučić od valerijane Baldini - 2 komada
Igračka jastučić od valerijane Baldini - 2 komada
2,63 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe