MONDO dječji bazen Frozen 100 cm priemer od 10 mes MON16910

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bazen na napuhavanje s dvije komore talijanskog proizvođača Mondo, predstavlja izvrstan izbor za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 10. mjeseca starosti. Šareni ... Pročitaj cijeli opis
21,99 € -27 %
15,99 €
1-5 dana
Cijena s dostavom
20,49 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o medeigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine medeigracke.hr za proizvod MONDO dječji bazen Frozen 100 cm priemer od 10 mes MON16910. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Konstrukcija
Oblik bazena
Vrsta bazena
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C054E9
Prijavi grešku
Bazen na napuhavanje s dvije komore talijanskog proizvođača Mondo, predstavlja izvrstan izbor za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 10. mjeseca starosti. Šareni bazen krasi motiv animiranog filma Ledeno kraljevstvo, koji će razveseliti djevojčice sličicom Anne i Else. Promjer dječjeg bazena iznosi 100 cm, tako da je primjeren i za dva mališana. Izrađen je od kvalitetnog i izdržljivog gumenog materijala. Stranice bazena čine dvije komore, zato je izuzetno stabilan. Preporučeno je da dječji bazen napunite vodom do ruba prve kružne komore. S ovom prekrasnom igračkom za vrijeme vrućih ljetnih dana djeca će se ugodno osvježiti.

Dječji bazen talijanskog proizvođača Mondo jednostavno ćete napuhati uz pomoć kompresora ili pak mehanički ustima. Napuhnuti prazni bazen je lagan, zato nećete imati poteškoća s prenošenjem na prikladnije mjesto. Djeca će u svom bazenu moći sjediti, ležati ili se igrati s igračkama za vodu i uživati u prekrasnom sunčanom danu sa svojim prijateljima ili braćom i sestrama. Izvrstan je dodatak za svaki vrt ili dvorište, djeca će u njemu uživati dugi niz godina. Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje proizvode od pjene, gume i PVC-a i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova, koje ćete naći i u drugim kategorijama igračaka.

Dječak/Djevojčica: boy and girl
Dob: Od 10 mjeseci
Podrijetlo: Italy
Dimenzije: 100 cm
Promjer: 100 cm
MONDO dječji bazen Frozen 100 cm priemer od 10 mes MON16910
MONDO dječji bazen Frozen 100 cm priemer od 10 mes MON16910
15,99 €
u medeigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe