Roštilj WEBER na drveni ugljen Original Kettle E-5730, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ostanite vjerni modernoj verziji kuhala za vodu koja je sve započela – originalnom kuhalu za vodu. Ažurirane značajke , uključujući duže noge i povećanu stabilnost, pr... Pročitaj cijeli opis

315,10 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo, isporuka unutar 3-14 radnih dana

Cijena je osvježena danas od 1:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod Roštilj WEBER na drveni ugljen Original Kettle E-5730, Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0204D0D7
Prijavi grešku

Ostanite vjerni modernoj verziji kuhala za vodu koja je sve započela – originalnom kuhalu za vodu. Ažurirane značajke , uključujući duže noge i povećanu stabilnost, pružaju još bolje iskustvo roštiljanja.

Pecite hamburgere, kukuruz i sve svoje priloge odjednom, na drvenom ugljenu, na prostranom roštilju na drveni ugljen Original Kettle. S vrhunskim značajkama kao što je postavka dima koja regulira protok zraka za roštiljanje na nižim temperaturama, sustav čišćenja jednim dodirom i integrirane kuke za alate za jednostavan pristup alatima za roštiljanje, legendarni kuhalo za vodu i dalje je roštilj stvoren za svakoga.

Sustav čišćenja jednim dodirom s dubokim hvatačem pepela čini zbrinjavanje istrošenog pepela lakim, dok integrirane kuke za alat osiguravaju da ćete alat za roštilj uvijek imati pri ruci. Izumio ga je osnivač Webera i volio ga diljem svijeta, kultni kotlić i dalje je roštilj stvoren za svakoga.

Opsežno se razmišljalo o tome kako je dizajniran vaš roštilj na drveni ugljen. Weber dizajnira svoje roštilje tako da rade tako da nikada ne morate brinuti o plamenu, vrućim i hladnim točkama ili zagorenoj hrani. Očekujte izvrsne performanse, kontrolu i rezultate svaki put.

Zdjela i poklopac:
Svaki Weber roštilj na drveni ugljen izrađen je od čelične posude i poklopca obložene porculanskim emajlom. Ovo je važno jer znači da se nikada neće ljuštiti. Reflektirajuća površina omogućuje konvekcijsko kuhanje, tako da toplina zrači oko hrane poput unutarnje pećnice pružajući vam ravnomjerne rezultate kuhanja.

Prigušivači i ventilacijski otvori:
Važan faktor u roštiljanju na drveni ugljen je zrak. Što više zraka pustite u roštilj, to će unutarnja temperatura biti toplija dok se gorivo ne iskoristi do maksimuma. Tijekom kuhanja možete kontrolirati unutarnju temperaturu roštilja jednostavnim podešavanjem zaklopki poklopca i posude. Kako biste osigurali visoku unutarnju temperaturu roštilja za izravnu metodu kuhanja, provjerite jesu li zdjela i ventilacijski otvori poklopca potpuno otvoreni. Ako namjeravate kuhati neizravno na nižim temperaturama, poklopac i zaklopke posude možete zatvoriti do pola. Potpuno zatvaranje zaklopki će prekinuti dotok kisika i na kraju će ugasiti ugljen.

Rešetka za kuhanje:
Izrađena od čvrstog pozlaćenog čelika, rešetka za kuhanje pruža dovoljno prostora za pripremu svih vaših omiljenih jela.

Rešetka za ugljen:
Rešetka za ugljen ima ono što je potrebno da izdrži toplinu svake vatre na ugljen. Izrađena od čelika za teške uvjete rada , ova izdržljiva rešetka neće se iskriviti niti progorjeti. Osim toga, daje vam dovoljno prostora za izravno ili neizravno kuhanje, pružajući vam fleksibilnost da kuhate onako kako želite.

Sustav čišćenja jednim dodirom:
Sustav za čišćenje One-Touch čini čišćenje bez muke. Dok pomičete ručku naprijed-natrag, tri oštrice u posudi pomiču pepeo s dna roštilja u hvatač pepela. Ti isti otvori djeluju kao prigušivači zdjele, koji pomažu u dovođenju kisika do vatre ili vam omogućuju jednostavno gašenje vatre.

Glavne značajke:

- Emajlirana posuda i poklopac od porculana.
- Unutar poklopca za roštilj nalazi se kutna kuka za poklopac. Jednostavno gurnite poklopac u stranu i objesite ga na zdjelu.
- Izdržljiva čelična rešetka za kuhanje o 57 cm.
- Zglobna rešetka za kuhanje ima područja s obje strane koja se podižu kako bi vam omogućila jednostavno dodavanje goriva.
- Zakrivljene ručke rešetke za kuhanje omogućuju joj da visi sa strane posude.
- Izdržljivi termometar s ugrađenim poklopcem omogućuje vam jednostavno praćenje temperature vašeg roštilja.
- 1 aluminijski prigušivač otporan na hrđu na poklopcu.
- Izdržljivi kotači za sve vremenske uvjete.
- Viši položaj pečenja zahvaljujući višim nogama i kotačima.
- 2 ručke od najlona ojačane staklom, bočna ručka ima integrirani držač alata.
- Postavke dima: novi oblik ventilacijskih otvora posude omogućuje savršen protok zraka za dimljenje i roštiljanje na niskim temperaturama.
- Sustav za čišćenje One-Touch i posuda za pepeo čine pražnjenje pepela brzim i jednostavnim.
- Potpuno zatvoreni hvatač pepela velikog kapaciteta sprječava raznošenje pepela i lako se odvaja za brzo i čisto uklanjanje pepela.
- Izdržljiva čelična rešetka za drveni ugljen.
- 2 drvene šine.
- Posuda za mjerenje briketa.
- Sklop opružne kopče/sklop noge.
- Veličina: 107 x 65 x 67 cm. (V) x (Š) x (D)
- Težina: 14 kg.
- Napravljeno u americi
- Program ograničenog 10-godišnjeg jamstva

Roštilj WEBER na drveni ugljen Original Kettle E-5730, Black
Roštilj WEBER na drveni ugljen Original Kettle E-5730, Black
315,10 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe