Ruksak Osprey Ariel 65 II Veličina ledja ruksaka: M/L / Boja: plava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sigurno će vam se svidjeti ruksak Osprey Ariel 65 II sa vrhunskom raspodjelom težine i sustavom za ventilaciju leđa, jer će vam čak i teret od 20 kilograma na leđima biti... Pročitaj cijeli opis
274,61 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
277,60 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Ruksak Osprey Ariel 65 II Veličina ledja ruksaka: M/L / Boja: plava. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C2C0ED
Prijavi grešku
Sigurno će vam se svidjeti ruksak Osprey Ariel 65 II sa vrhunskom raspodjelom težine i sustavom za ventilaciju leđa, jer će vam čak i teret od 20 kilograma na leđima biti lagan kao pero. Vrhunski ženski turistički ruksak Osprey Ariel 65 II ima ergonomski oblikovan lumbalni pojas. Sustav leđa i naramenice su dizajnirani tako, da slijede anatomiju ženskog tijela. Ovaj ruksak je dizajniran za višednevni trekking i nošenje velikog mnoštva stvari. Nova verzija popularnog Ariel ruksaka sa inovativnim leđnim sustavom AirScape TM, koji pruža udobnost i stalno dobru ventilaciju. Sustav ne samo da se može prilagoditi duljini leđa korisnika, već je novost da se podešavaju i naramenice i lumbalni remeni. Remeni će također poslužiti za fino podešavanje u lumbalnom dijelu. Ruksak će tako dobro prianjati i nikakav teret neće vam se činiti teškim. Ruksak ima sve tehničke karakteristike kao i prethodni model - sustav za pričvršćivanje trekking štapova, dvije pregrade, te kompresijske remene. Olakšan je prednji pristup, koji je u ovoj verziji u obliku slova U (ne u obliku slova L). Tako da sve stvari imate uredno pohranjene i uvijek pri ruci. Osim toga, Ariel je kompatibilan sa ruksacima Daylite ili Daylite Plus, koji imaju fiksirane 4 petlje skrivene ispod kompresijskih remena sa prednje strane. Ostale prednosti ruksaka Osprey Ariel 65 II: Podesivi leđni sustav AirScape TM Sustav kompresijskih remena 2× StraightJacket TM na prednjem dijelu 2× na doljnjem dijelu za vertikalno učvršćivanje podloge bočni na vrhu sa svake strane u bočnim džepovima sa svake strane Stow-on-the-Go TM sustav za pričvršćivanje teleskopskih štapova Držači za dva cepina, koji istovremeno ne ograničavaju ulazak u donju komoru tijekom korištenja. Prsni remen sa zviždaljkom za hitne slučajeve Dva džepa na lumbalnom remenu za sitnice. Rastegljivi jedan prednji i dva bočna džepa Unutarnja odvojiva pregrada Laki pristup vreći za spavanje zahvaljujući donjem pristupu Bočni pristup glavnom pretincu Vanjski pristup mijehu Gornji pokriv FlapJacket TM za korištenje bez poklopca Integrirana i odvojiva navlaka za ruksak Kompatibilan sa Daylite & Daylite Plus Lagani obodni okvir Nadstandardno jamstvo za ruksak Osprey Veličine ruksaka Osprey: WS - preporučena visina korisnika: do 170 cm WM - preporučena visina korisnika: 170- 185 cm Prezentacija linije ruksaka Osprey Aether/Ariel: Postavke linije ruksaka Osprey Aether/Ariel:
Ruksak Osprey Ariel 65 II Veličina ledja ruksaka: M/L / Boja: plava
Ruksak Osprey Ariel 65 II Veličina ledja ruksaka: M/L / Boja: plava
274,61 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe