Chewies štap za žvakanje od vinove loze - 2 komada  - S (cca 200 g za pse <8 kg)

Chewies štap za žvakanje od vinove loze - 2 komada - S (cca 200 g za pse <8 kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Održivo, regionalno i prirodno: ovo su obilježja Chewies štapa za žvakanje od vinove loze. Riječ je o biljnom dodatku za žvakanje za pse koji je idealna aktivnost između ... Pročitaj cijeli opis
25,58 € -34 %
16,79 €
2-4 dana
-34 %25,58 €
s dostavom 20,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
20,78 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Chewies štap za žvakanje od vinove loze - 2 komada - S (cca 200 g za pse <8 kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C60458
Prijavi grešku
Održivo, regionalno i prirodno: ovo su obilježja Chewies štapa za žvakanje od vinove loze. Riječ je o biljnom dodatku za žvakanje za pse koji je idealna aktivnost između šetnji i zadovoljava prirodni instinkt žvakanja. Štap za žvakanje izrađen je od vinove loze iz njemačkih vinorodnih regija. Riječ je o izdržljivom drvu koje je grubo oljušteno i karakterizira ga neklizajuća površina. Male pukotine u drvu pozivaju vašeg psa na dugo grickanje. Žvakanje drva vinove loze može potaknuti protok sline i pospješiti mehaničko čišćenje zuba. Chewies štap za žvakanje od vinove loze u pregledu: prirodni štap za žvakanje za pse 100 % vinova loza: prirodna, bez umjetnih dodataka grubo oljušten: ugodan na dodir, s pukotinama u drvu kao poticaj za grickanje održivo: drvo se dobiva tijekom godišnjeg orezivanja vinove loze intenzivna zabava za žvakanje: pomaže zadovoljiti prirodni instinkt vašeg psa za žvakanjem učinak njege zuba: struktura podržava mehaničku abraziju, a protok sline je povećan sigurna zanimacija: gutanje meko sažvakanih komada drveta nije opasno bez životinjskih sastojaka Iz Njemačke: vinova loza iz vinorodnih područja Tablica veličina Veličina Dužina Promjer Težina Prikladno za težinu do S cca 22 cm cca 3,5 cm cca 200 g 8 kg tjelesne težine M cca 25 cm cca 4 cm cca 450 g 15 kg tjelesne težine L cca 28 cm cca 5,5 cm cca 750 g 25 kg tjelesne težine Ostali štapovi za žvakanje brenda Chewies Stablo kave Korijen za žvakanje Maslinovo drvo Vinova loza Podrijetlo drva Vijetnam Italija, Ligurija Italija, Ligurija Njemačka Dijelovi kore ne ne da da Struktura gruba kompaktna glatka gruba Format štap za žvakanje korijen za žvakanje štap za žvakanje štap i korijen za žvakanje Čvrstoća + +++ ++ + Napomena: ako je sila ugriza izrazito jaka, štap za žvakanje može se slomiti. Zamijenite ga odmah. Chewies štap za žvakanje pd vinove loze posve je prirodan proizvod, pa proizvod može varirati u veličini, obliku i težini.
Chewies štap za žvakanje od vinove loze - 2 komada  - S (cca 200 g za pse <8 kg)
Chewies štap za žvakanje od vinove loze - 2 komada - S (cca 200 g za pse <8 kg)
16,79 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe