CEBA Pletena dekica u poklon kutiji 90x 90 krema s uzorkom riže

CEBA Pletena dekica u poklon kutiji 90x 90 krema s uzorkom riže

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ceba dječja dekica idealan je element svakog komada namještaja. Deka je ugodna i mekana na dodir, izrađena od 100% pažljivo obrađenog pamuka. Prirodne tkanine osigurav... Pročitaj cijeli opis

46,82 € -1 %
46,30 €
-1 %46,82 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 20:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod CEBA Pletena dekica u poklon kutiji 90x 90 krema s uzorkom riže. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C6D0F4
Prijavi grešku

Ceba dječja dekica idealan je element svakog komada namještaja. Deka je ugodna i mekana na dodir, izrađena od 100% pažljivo obrađenog pamuka. Prirodne tkanine osiguravaju da deka prozračna i neće iritirati nježnu bebinu kožu te mu pružiti ugodnu toplinu.

Ceba Baby dekica savršena je za vašu bebu od rođenja ne samo kod kuće, već i na šetnjama ili putovanjima. Proizvod je certificiran od strane Oeko - Tex Standard 100. Pažljivo odabrani uzorci i boje odgovaraju svjetskim trendovima u svjetskom dizajnu.

Pružite svom djetetu najbolje!

100% pamuk, ručno pranje na 30°, ravno sušenje. Nemojte koristiti izbjeljivač. Koristite nježne deterdžente. Peglati na niskoj temperaturi. Klonite se vatre.

CEBA Pletena dekica u poklon kutiji 90x 90 krema s uzorkom riže
CEBA Pletena dekica u poklon kutiji 90x 90 krema s uzorkom riže
46,30 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe