Bellamy Ines komoda s 2 vrata, ivory

Bellamy Ines komoda s 2 vrata, ivory

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Polica za knjige iz kolekcije Ines dizajnirana je u klasično-elegantnom stilu s masimalnom funkcionalnošću. Savršen je za dječju sobu, roditeljsku spavaću sobu ili hodnik... Pročitaj cijeli opis
480,00 € -10 %
432,00 €
-10 %480,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 16:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Bellamy Ines komoda s 2 vrata, ivory. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C7EA8F
Prijavi grešku
Polica za knjige iz kolekcije Ines dizajnirana je u klasično-elegantnom stilu s masimalnom funkcionalnošću. Savršen je za dječju sobu, roditeljsku spavaću sobu ili hodnik. Komoda Ines je prostrana, a namjenjena je za mnoge stvari.Glavne prednosti:- 4 police, 3 podesive- prostrana ladica- ručno izrađene ručke vrlo udobne za korištenje- može se montirati na zid (preporučeno)- u skladu s Europskim sigurnosnim standardima i normamaDimenzije (cm):- širina: 83,8 cm- visina: 125 cm- dubina: 43,6 cmMaterijal i završna obrada namještaja:- fronte ladica, stranice, gornji dio i postolja izrađeni su od MDF ploća- unutarnje police izrađene su od visokokvalitetnih laminiranih ploča u bajcanoj boji - Blum vodilice sa sustavom zatvaranja i usporavanja - ručno rađene porculanske ručkeOdržavanje:Obrisati površine sa mekom vlažnm krpom ili krpom umočenom u sredstvo za čišćenje namještajaDodatne informacije:Namještaj se dostavlja u plosnatim kutijama, te je potrebno sastaviti. Detaljne upute za sastavljanje i sve komponente (vijci itd.) su priložene u paketu
Bellamy Ines komoda s 2 vrata, ivory
Bellamy Ines komoda s 2 vrata, ivory
432,00 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe