Spielehelden Happy Anniversary kartaška igra za parove 110 pitanja poklon kutija

Spielehelden Happy Anniversary kartaška igra za parove 110 pitanja poklon kutija

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uzajamno povjerenje je vjerojatno najvažniji i najvrjedniji dar koji možete pokloniti svojoj voljenoj osobi. S ljubavlju dizajnirana kartaška igra Sretna godišnjica za ra... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Spielehelden Happy Anniversary kartaška igra za parove 110 pitanja poklon kutija. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C9ACC0
Prijavi grešku
Uzajamno povjerenje je vjerojatno najvažniji i najvrjedniji dar koji možete pokloniti svojoj voljenoj osobi. S ljubavlju dizajnirana kartaška igra Sretna godišnjica za razgovore povjerenja iz Spieleheldena nudi vam raznolik buket različitih tema i područja sa svojih 110 pitanja, zahvaljujući kojima možete bolje ili iznova upoznati sebe i svog partnera. Kartice s pitanjima naučit će vas najvažnijem alatu iskrene komunikacije koji će značajno obogatiti vaš zajednički život: pravilno komunicirati, a posebno ispravno slušati partnera! Za vaš zajedničku cestu razgovora možete jednostavno izvaditi karticu, postaviti pitanje, iskreno odgovoriti i saznati više o svojim poludubljim mislima i sebi. Nemojte žuriti s odgovorom, jer povjerenje, razumijevanje, nježnost i bliskost uvijek su u prvom planu. Bilo na odmoru ili nakon posla, za doručkom ili prije spavanja: Uz kartašku igru ??Sretna godišnjica za povjerljive razgovore iz Spieleheldena otkrit ćete jedni druge na potpuno nov način, poboljšati komunikaciju i ojačati svoju vezu. Opsežna razmjena ideja kroz razgovorno putovanje također je prekrasna, romantična ideja za godišnjicu ili dan vjenčanja.
Spielehelden Happy Anniversary kartaška igra za parove 110 pitanja poklon kutija
Spielehelden Happy Anniversary kartaška igra za parove 110 pitanja poklon kutija
15,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe