Royal Canin Medium Puppy - 20 x 140 g

Royal Canin Medium Puppy - 20 x 140 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vašem štenetu predstoji uzbudljivo vrijeme za istraživanje i otkrivanje svijeta. Zdrav razvoj vašeg psa možete podržati mokrom hranom Royal Canin Medium Puppy. Ova je uku... Pročitaj cijeli opis
39,98 € -6 %
37,69 €
2-4 dana
-6 %39,98 €
s dostavom 39,18 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
39,18 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Royal Canin Medium Puppy - 20 x 140 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CA7422
Prijavi grešku
Vašem štenetu predstoji uzbudljivo vrijeme za istraživanje i otkrivanje svijeta. Zdrav razvoj vašeg psa možete podržati mokrom hranom Royal Canin Medium Puppy. Ova je ukusna hrana namijenjena za svu štenad i mlade pse od 11 do 25 kg u prvih 12 mjeseci života. Sočni komadići mesa u ukusnom umaku ugodit će nepcu vašeg malog četveronošca. Zahvaljujući kompleksu antioksidansa s vitaminom E ova hrana podržava imunitet. Dodatnu dobrobit zdravlju šteneta pridonosi i kvasac u mokroj hrani. On sadrži vitamin B1 koji je važan za očuvanje imuniteta. Vitamin B1 također ima važnu ulogu u izmjeni tvari i energije. O sjajnom krznu vašeg mladog psa brine omega-6-masna kiselina u kombinaciji s cinkom. Ova hrana je uravnotežena i potpuna, pogoduje probavi i uravnoteženoj crijevnoj flori. Odgovara visokoj energetskoj potrebi znatiželjne štenadi pasmini srednje veličine. Praktično pakirano u vrećice od 140 g, jednostavno se i brzo servira – svejedno je li kao samostalni obrok ili kao preljev preko suhe hrane. S Royal Canin Medium Puppy budite pratnja vašem psu u uzbudljivoj fazi odrastanja. Royal Canin Medium Puppy u pregledu: Uravnotežena mokra hrana za štenad i mlade pse pasmine srednje veličine (11 - 25 kg) do 12. mjeseca života Izvrsna receptura: ukusni komadići u umaku, sočna i ukusna, vrlo dobro prihvaćena Kompleks antioksidansa s vitaminom E: podržava imunitet Omega masne kiseline i cink: brine o zdravlju kože i sjajnom krznu S kvascem: vitamin B1 iz kvasca podržava imunitet i važan je u izmjeni tvari i energija Uravnotežena i potpuna: za zdravu probavu i razvoj Praktične vrećice od 140 g: jednostavna za posluživanje
Royal Canin Medium Puppy - 20 x 140 g
Royal Canin Medium Puppy - 20 x 140 g
37,69 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe