CAPCOM igra Resident Evil: Village (PS4), Gold Edition

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Avantura smještena u horor prati putovanje Ethana Wintersa u udaljeno snježno selo prepuno raznolike ekipe užasnih neprijatelja. Nakon razornog susreta s junakom s... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
35,88 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gamershop ponudi
Ponuda trgovine Gamershop za proizvod CAPCOM igra Resident Evil: Village (PS4), Gold Edition. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Franšiza
Platforma Za koje uredaje je igra. PC = osobno racunalo/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS4
Primjereno za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF48C9
Prijavi grešku
Avantura smještena u horor prati putovanje Ethana Wintersa u udaljeno snježno selo prepuno raznolike ekipe užasnih neprijatelja. Nakon razornog susreta s junakom serije Resident Evil, Chrisom Redfieldom, Ethan ga proganja u potrazi za odgovorima, samo da bi se našao u potpuno novoj noćnoj mori.

Plaćenici su se vratili i veći su nego ikad – Osim originalnog sadržaja, »The Mercenaries Additional Orders« predstavlja omiljene obožavatelje kao nove likove koji se mogu igrati Lady Dimitrescu, Chrisa Redfielda i Lorda Karla Heisenberga, svaki sa svojim jedinstvene sposobnosti. Ovaj dodatni sadržaj za Resident Evil Village Gold Edition i Winters' Expansion također uključuje nove razine i druga poboljšanja.

Razvoj borbe – osim borbe s neprijateljima u Resident Evil Villageu, Ethan se može braniti od dolazećih napada ili šutnuti protivnika kako bi dobio na vremenu, omogućujući igračima da osmisle najbolji pristup za preživljavanje budućih izazova.

Igrajte na više generacija uređaja – Resident Evil Village ispunjava uvjete za nadogradnju s PlayStation 4 na PlayStation 5 digitalnu verziju bez dodatnih troškova i podržava konzole Smart Delivery za Xbox Series X|S i Xbox One.

RE Engine u kombinaciji s novim tehnologijama dostupnim putem PlayStation 5 i Xbox Series X|S pruža vrlo detaljnu grafiku, napredni imerzivni zvuk i malo ili nimalo vremena učitavanja, što oživljava selo i njegove stanovnike.
CAPCOM igra Resident Evil: Village (PS4), Gold Edition
CAPCOM igra Resident Evil: Village (PS4), Gold Edition
30,89 €
u Gamershop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe