Babolat Pro Response X3

Babolat Pro Response X3

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Igrate često i točno znate kakav overgrip volite. Nešto s ljepljivim osjećajem u ruci, nešto dovoljno tanko da imate bolju k... Pročitaj cijeli opis
10,00 € -11 %
8,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat Pro Response X3. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF8DB7
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Igrate često i točno znate kakav overgrip volite. Nešto s ljepljivim osjećajem u ruci, nešto dovoljno tanko da imate bolju kontrolu nad svojim reketom i, očito, nešto jako upijajuće. Pa, vjerovali ili ne, ali vi ste pomalo poput Felixa Auger-Aliassimea koji koristi Pro Response od početka svoje karijere. PREDNOSTI VISOKA APSORPCIJA Nema više skliskih ruku. Tanki netkani sloj unutar navlake omogućuje vrlo brzo upijanje znoja. Stoga ćete svaki poen moći igrati s punim povjerenjem znajući da vam reket neće iskliznuti iz ruke. OSJETITI Pro Response je najtanji među svim ljepljivim overgripovima u asortimanu. Pobrinuli smo se da možete osjetiti svaku konturu držanja vašeg reketa za savršen spoj s njim.
Babolat Pro Response X3
Babolat Pro Response X3
8,90 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe