Društvena igra Dobble (6+ god)

Društvena igra Dobble (6+ god)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Igra Dobble sastoji se od 55 karata. Na svakoj karti je 8 simbola. Ukupno ima 50 različitih simbola. Svaki par karata ima zajednički samo jedan simbol, a ti ga mora&scaro... Pročitaj cijeli opis
Cijena s dostavom
21,31 €
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod Društvena igra Dobble (6+ god). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D0B68A
Prijavi grešku
Igra Dobble sastoji se od 55 karata. Na svakoj karti je 8 simbola. Ukupno ima 50 različitih simbola. Svaki par karata ima zajednički samo jedan simbol, a ti ga moraš pronaći što brže! U svakom krugu pobjednik je igrač koji na paru karata najbrže primjeti i imenuje iste simbole. Karta se tada uzima ili se odbacuje, ovisno o pravilima svake igre. Zatim igrači uzimaju nove karte, te potraga počinje ponovo.
Dobble nudi cijelu seriju igara, gdje je pobjednik uvijek najbrži igrač. Igre možete igrati unaprijed određenim redoslijedom ili možete promijeniti redoslijed. Bitno je da se zabavljate!
Društvena igra Dobble (6+ god)
Društvena igra Dobble (6+ god)
17,99 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe