vidaXL 8-dijelna vrtna garnitura s jastucima aluminijska antracit

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kombinirajući i stil i funkcionalnost, ova aluminijska vrtna garnitura pruža savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu u najvećoj udobnosti. Modularni d... Pročitaj cijeli opis
929,33 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 8:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL 8-dijelna vrtna garnitura s jastucima aluminijska antracit. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Broj komada u kompletu
8
Materijal
Sadržaj vrtne garniture
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D2E45D
Prijavi grešku
Kombinirajući i stil i funkcionalnost, ova aluminijska vrtna garnitura pruža savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu u najvećoj udobnosti. Modularni dizajn: Ova garnitura za terasu ima modularni dizajn, koji vam omogućuje kombiniranje njenih modularnih dijelova u različite razmještaje po želji! Vrhunski materijal: Napravljena od aluminija, ova vanjska garnitura otporna je na vremenske [...] Kombinirajući i stil i funkcionalnost, ova aluminijska vrtna garnitura pruža savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu u najvećoj udobnosti. Modularni dizajn: Ova garnitura za terasu ima modularni dizajn, koji vam omogućuje kombiniranje njenih modularnih dijelova u različite razmještaje po želji!Vrhunski materijal: Napravljena od aluminija, ova vanjska garnitura otporna je na vremenske utjecaje i izdržljiva. Zbog lagane konstrukcije lako se pomiče.Udobni jastučići i jastuci: Jastuci za sjedalo i jastučići za leđa uključeni su za vašu udobnost. Napomena:Kako biste produžili vijek trajanja svog vanjskog namještaja, preporučujemo vam da ga redovito čistite i ne ostavljate ga nepotrebno na otvorenom bez zaštite.Čišćenje: Upotrijebite blagu otopinu sapuna.Pohrana: Ako je moguće, čuvajte na hladnom i suhom mjestu u zatvorenom. Ako se proizvod čuva na otvorenom, zaštitite ga vodootpornom navlakom. Obrišite i osušite višak vode ili snijega s ravnih površina nakon kiše ili snijega. Omogućite dovoljnu cirkulaciju zraka kako biste izbjegli oštećenja od vlage.Boja: AntracitMaterijal: AluminijMaterijal jastuka: 100 % poliester s pjenastim punjenjemDimenzije stola: 60 x 60 x 38 cm (Š x D x V)Dimenzije kutne sofe: 70 x 70 x 64,5 cm (Š x D x V)Dimenzije srednje sofe: 64,5 x 70 x 64,5 cm (Š x D x V)Širina sjedala: 64,5 cmDubina sjedala: 64,5 cmVisina sjedala od tla: 32 cmDebljina jastuka za sjedalo: 7 cmDebljina jastuka za naslon: 15 cmSastavljanje potrebno: DaIsporuka sadrži:1 x stol4 x kutna sofa3 x srednja sofa7 x jastuk za sjedalo7 x veliki jastuk za naslon2 x mali jastuk za naslon
vidaXL 8-dijelna vrtna garnitura s jastucima aluminijska antracit
vidaXL 8-dijelna vrtna garnitura s jastucima aluminijska antracit
929,33 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe