Tactix 7 PRO Ballistics Solar, Black

Tactix 7 PRO Ballistics Solar, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
PREMIUM TAKTIČKI GPS MULTISPORT SAT

Ovaj multisport GPS pametni sat s Power Sapphire™ staklom za solarno punjenje, standardnim gumbima i dodirnim zaslonom pruža posebne... Pročitaj cijeli opis

1.379,00 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bondie.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D336A6
Prijavi grešku
PREMIUM TAKTIČKI GPS MULTISPORT SAT

Ovaj multisport GPS pametni sat s Power Sapphire™ staklom za solarno punjenje, standardnim gumbima i dodirnim zaslonom pruža posebne taktičke funkcije, ugrađeni Applied Ballistics® kalkulator, karte, glazbu, napredne funkcije treniranja i još mnogo toga.

Napunite sat s pomoću sunčeve svjetlosti kako bi vaš pametni sat izdržao koliko i vi.
Nemojte biti ograničeni trajanjem baterije. Dobivate do 37 dana trajanja baterije1 u načinu rada pametnog sata.
Ovaj robustan sat vrhunskog dizajna izrađen je u skladu s vojnim standardima (MIL-STD-810).
Softver Applied Ballistics Elite™ omogućuje vam izračun ciljanja u streljaštvu dugog dometa.
Kada se smrači, ugrađeno LED svjetlo omogućit će vam da se nastavite kretati.
Navigirajte svijetom uz referentne podatke višestrukih GNSS satelita i senzore za upotrebu na otvorenom.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Solarno punjenje baterije

Dobit ćete do 37 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata s omogućenim solarnim punjenjem1 i do 122 sata u GPS načinu rada s omogućenim solarnim punjenjem5

Kvalitetan dizajn

Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna i testiran u skladu s američkim vojnim standardima (MIL-STD-810) odlikuje se velikim zaslonom od 1,4”.

Dodirni zaslon i gumbi

Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

Opremljen da izvrši svaku misiju.Aplikacija Applied Ballistics Elite

Izračunajte ciljanje u streljaštvu dugog dometa uz ugrađeni balistički kalkulator.

Aplikacija Ab Synapse™ – Garmin

Jednostavno izradite i pošaljite prilagođene profile na Garmin uređaj, uključujući puni pristup bazi podataka metaka u softveru Applied Ballistics® koja sadrži više od 1200 prilagođenih izmjerenih metaka.

Ugrađeno zeleno i bijelo svjetlo

Ugrađeno svjetlo s višestrukim LED lampicama stalni je izvor jarkog zelenog ili bijelog svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja i pomoći će vam da nađete svoj put kada se smrači.

Kompatibilnost s naočalama za noćno gledanje

Jednostavno se prebacujte između dnevnog i noćnog prikaza zahvaljujući zaslonu koji se može čitati s pomoću naočala za noćno gledanje.

Kamuflažni način rada

Kamuflažni način rada zaustavlja spremanje i dijeljenje vašeg GPS položaja i onemogućuje bežično povezivanje i komunikaciju, a istovremeno omogućuje upotrebu sata.

Prekidač za zaustavljanje

Ako sigurnost postane problem, prekidač za zaustavljanje briše sve podatke iz korisničke memorije.

Način rada Jumpmaster

Ova funkcija služi za izračun točke iskoka u skladu s vojnim smjernicama, a pomaže vam i da dođete do cilja nakon što ste iskočili iz letjelice.

Format dvostrukog položaja

Jednostavno sinkronizirajte svoju lokaciju s drugima zahvaljujući istovremenom prikazu univerzalnog transverzalnog Mercatorovog koordinatnog sustava (UTM) i vojnog mrežnog referentnog sustava (MGRS) na istom zaslonu.

Projekcija točaka

Postavite i spremite udaljene geo položaje i kasnije ih upotrijebite za navigaciju.

Aktivnost lova

Pratite lov i označite točke specifične za lov izravno na satu.

Navigacija uz funkciju Direct-to

Navigirajte izravno do lokacije ili točke iz aeronautičke baze podataka cijelog svijeta. Ili odaberite funkciju Najbliže kako biste aktivirali putanju do najbliže zračne luke.

Vremenske prognoze

Pristupite podacima o vremenskim uvjetima za let, uključujući METAR i TAF podatke te podatke s NEXRAD radara, kako biste vidjeli podatke o vjetru, vidljivosti, barometarskom tlaku i još mnogo toga2.

Trenirajte pametnije i žustrije, na potpuno novoj razini.Ugrađene sportske aplikacije

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

HIIT vježbanja

Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

Preporučeno vježbanje dana

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

Vizualno predviđanje utrke

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

Nadolazi

Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

Tehnologija Pacepro™

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

Mjerenje performansi

Pregledajte napredne parametre treniranja koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i još mnogo toga3.

Izdržljivost u stvarnom vremenu

S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

Savjetnik za oporavak

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

Mtb dinamika

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

Funkcija Climbpro

Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

Funkcije za surfanje

Pripremite se za lov na valove. Ovaj tactix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere4. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

Turno skijanje

Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

Dinamika Cross-Country skijanja

Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

Funkcije za sve vrste avantura.Podrška za GNSS s više frekvencijskih pojaseva

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS, Galileo). Primite više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

ABC senzori

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

Karte golf terena

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42 000 golf terena diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

Skiview™ karte

Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

Topo karte više kontinenata

tactix® 7 isporučuje se s prethodno učitanim TopoActive karte iz vaše regije i omogućuje besplatno preuzimanje dodatnih karata za cijeli svijet uz koje se nikada nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

Granice javnih površina

Opcionalni prikaz granica federalnih javnih površina na topografskim kartama daje vam do znanja kamo idete i gdje biste trebali biti.

Upravitelj napajanja

Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

Upoznajte svoje tijelo uz neprekidno praćenje zdravlja.Senzor pulsa na zapešću

Optička tehnologija za mjerenje pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

Senzor pulsnog oksimetra

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju6 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

Rezultat spavanja i napredno praćenje spavanja

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

Senzor energije Body Battery™

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

Praćenje disanja

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

Funkcija sažetak zdravlja™

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls3, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju6, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

Praćenje hidracije

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

Pametne obavijesti

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

Aplikacije za glazbu

Pohranite do 2000 pjesama ili pristupite aplikacijama za streaming glazbe s kompatibilnih servisa, uključujući Spotify, Deezer i Amazon Music, te slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.

Funkcija za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

Funkcije za sigurnost i praćenje

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda7.

Connect IQ™ trgovina

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine na kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.

1 Uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50.000 luksa.
2 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.
3 Točnost praćenja aktivnosti.
4 Kada se upari s aplikacijom Garmin Connect™ na pametnom uređaju i aplikacijom Surfline na pametnom uređaju.
5 Pri stalnoj upotrebi u uvjetima 50 000 luksa.
6 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
7 Kada se upari s kompatibilnim pametnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.

Wi-Fi je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.

Specifikacije:MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIVPower Sapphire™MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIRTitanijMATERIJAL KUAI?TAPolimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od titanijaQUICKFIT™ REMENI ZA SATUključeno (26 mm)MATERIJAL REMENANajlon i silikonVELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV51 x 51 x 14,9 mm
Odgovara zapešćima opsega:
Silikonski remen: 127 – 210 mm
Kožni remen: 135 – 213 mm
Tkani remen: 135 – 213 mm
Metalni remen: 135 – 225 mmZASLON OSJETLJIV NA DODIRDaZASLON U BOJIDaLED SVJETILJKADa (bijelo/zeleno)VELIČINA ZASLONA, Š X VPromjer od 1,4 mm (35,56”)REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V280 x 280 pikselaVRSTA ZASLONAČitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)TEŽINA89 g (samo kućište: 61 g)TRAJANJE BATERIJEPametni sat: do 28 dana / 37 dana uz solarno punjenje*
Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 90 dana / 1+ godinu uz solarno punjenje*
Samo GPS način rada: do 89 sati / 122 sata uz solarno punjenje**
Svi sustavi satelita: do 63 sata / 77 sati uz solarno punjenje*
Svi sustavi satelita i glazba: maksimalno trajanje baterije do 16 sati
GPS: do 213 sati / 578 sati uz solarno punjenje**
GPS način rada za ekspedicije: do 62 dana / 139 dana uz solarno punjenje*
*Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50 000 luksa
**Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50 000 luksaVODOOTPORAN10 ATMUGRAĐENA MEMORIJž2 GBFunkcije sataFUNKCIJE SATADaSINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OMDaAUTOMATSKO LJETNO VRIJEMEDaALARM NA SATUDaMJERAČ VREMENADaŠTOPERICADaVRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCADaPraćenje zdravljaMJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)DaDNEVNI PULS U MIROVANJUDaUPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULSDa (visok i nizak)STOPA DISANJA (24X7)DaPULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOMDa (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)KONDICIJSKA DOBDa (20 mm, industrijski standard)SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™DaCJELODNEVNO PRAĆENJE STRESADaPODSJETNICI NA OPUŠTANJEDaMJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJEDaSPAVANJADa (napredno)PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE)DaHIDRACIJADa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJADa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)HEALTH SNAPSHOTDaSenzoriOMOGUĆEN GPSDaGLONASSDaGALILEODaPOZICIONIRANJE U VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGADaGARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDaBAROMETARSKI VISINOMJERDaELEKTRONIČKI KOMPASDaŽIROSKOPDaBRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)DaTERMOMETARDaPULS, KISIK I AKLIMATIZACIJADaSvakodnevne pametne funkcijePOVEZIVOSTBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)DaCONNECT IQ™ TRGOVINA NA UREĐAJUDaPAMETNE OBAVIJESTIDaODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™)DaKALENDARDaPROGNOZADaSINKRONIZACIJA POSTAVKI U STVARNOM VREMENOM S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDaŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJEDaUPRAVLJANJE GLAZBOMDaREPRODUKCIJA GLAZBEDaPOHRANA GLAZBEDo 2000 pjesamaPRONAĐI MOJ TELEFONDaFUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"DaUPRAVLJANJE VIRB® KAMEROMDaKOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone®, Android™UPARUJE SE S APLIKACIJOM GARMIN GOLFDaKOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDaGARMIN PAY™DaFunkcije za sigurnost i praćenjeLIVETRACKDaGROUP LIVETRACKDaDIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENUDaPREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTIDaPOMOĆDaTaktičke funkcijeKAMUFLAŽNI NAČIN RADADaNAČIN RADA ZA NOĆNO GLEDANJEDaDVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATEDaKILL SWITCHDaAvioničke funkcijeBAZA PODATAKA ZRAČNIH LUKA DILJEM SVIJETADaKOMPAS S 3 OSI I HSI INSTRUMENTOMDaVIŠE VREMENSKIH ZONA, UKLJUČUJUĆI ZULU/UTCDaNEXRAD PODACI NA POKRETNOJ KARTIDaPOKRETNA KARTA S AVIJACIJSKIM TOČKAMADaGLOBALNE BAZE NAVAID PODATAKA I PODATAKA O KRIŽANJIMADaIN-FLIGHT PULSE OXDaMETAR (ZRAKOPLOVNI METEOROLOŠKI IZVJEŠTAJ)DaTAF (TERMINALNA AERODROMSKA PROGNOZA)DaFunkcije za pračenje aktivnostiBROJAČ KORAKADaTRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)DaAUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)DaIZRAČUN POTROŠENIH KALORIJADaBROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELIDaPRIJEĐENA UDALJENOSTDaMINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJADaTRUEUP™DaMOVE IQ™DaAPLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGESDa (opcionalna Connect IQ aplikacija)Oprema za fitness/teretanuDOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANUVježbe snage, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates i jogaKARDIO VJEŽBEDaVJEŽBE SNAGEDaHIIT TRENINZIDaJOGA VJEŽBEDaPILATES VJEŽBEDaZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJADaAUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJADaFunkcije za trening, planiranje i analizuZONE PULSADaUPOZORENJA ZA PULSDaKALORIJE NA TEMELJU PULSADaPOSTOTAK MAKSIMALNOG PULSADaPOSTOTAK REZERVE PULSADaVRIJEME OPORAVKADaAUTOMATSKI MAKSIMALNI PULSDaTEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA)da (s kompatibilnim dodacima)HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)DaBROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA)da (s kompatibilnim dodacima)GPS BRZINA I UDALJENOSTDaPRILAGODLJIVI ZASLON(I)DaPRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTIDaAUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)DaINTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)DaPOBOLJŠAN INTERVAL (UKLJUČUJE NEDEFINIRANI BROJ PONAVLJANJA, STRANICU S PODACIMA O INTERVALIMA, ZASLON ZA ODMOR I AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE)DaNAPREDNO VJEŽBANJEDaPREUZIMANJE PLANOVA TRENINGADaNAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE POSTAVKE BATERIJE TIJEKOM AKTIVNOSTIDaAUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)DaRUČNO OZNAČAVANJE DIONICEDaMJERAČI ODMORADaPRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMADaAKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINUDaVO2 MAX (TRČANJE)DaMAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE)DaIZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENUDaSTATUS TRENIRANJADaOPTEREĆENJE TRENIRANJADaFOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJADaEFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJADaEFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJADaPRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA)DaPOBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKADaPREPORUČENO VJEŽBANJE DANADaPRILAGODLJIVA UPOZORENJADaZVUČNI ODZIVNICIDaVRIJEME ZAVRŠETKADaVIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)DaVIRTUAL RACER™DaAUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)DaVIŠE SPORTOVADaVODIČ KROZ STAZEDaSEGMENTI (LIVE, GARMIN)DaSTRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)DaSTVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM)DaTRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTIDaZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOMDaTIPKE PREČACADaAUTOMATSKO POMICANJEDaPOVIJEST AKTIVNOSTI NA SATUDaPHYSIO TRUEUPDaFunkcije za trčanjeDOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJETrčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanjeVRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-ADaDINAMIKA TRČANJAda (s kompatibilnim dodacima)VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJEda (s kompatibilnim dodacima)VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS VREMENA DODIRA S TLOMda (s kompatibilnim dodacima)DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU)da (s kompatibilnim dodacima)KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)DaSTANJE PERFORMANSIDaLAKTATNI PRAGda (s kompatibilnim dodacima)PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPODaVJEŽBANJE TRČANJADaPREDVIĐANJE UTRKEDaSENZOR BRZINE/KADENCEDaRUN/WALK/STAND DETECTIONDaFunkcije za golf42.000 PRETHODNO UČITANIH TERENA U CIJELOM SVIJETUDaUDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA)DaUDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVADaIZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU)AutomatskiDIGITALNI REZULTATIDaPRILAGOĐENI CILJEVIDaPRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY)DaGARMIN AUTOSHOT™DaPOTPUNA VEKTORSKA KARTADaAUTOMATSKO COURSEVIEW AŽURIRANJEDaRUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICEDaOPASNOSTI I CILJEVI TERENADaSMJER PREMA ZASTAVICIDaIGRAJ STVARNU UDALJENOSTDaODREĐIVANJE CILJA DODIROM (DODIRNITE CILJ NA ZASLONU KAKO BISTE VIDJELI UDALJENOST DO TE TOČKE)DaPRAĆENJE HENDIKEPADaKOMPATIBILNOST S TRUSWING™ SENZORIMADaMJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARADaPODRŽAVA AUTOMATSKO PRAĆENJE PALICA (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)DaDOZVOLJEN U GOLF TURNIRIMADaFunkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenomDOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOMPlaninarenje, dvoransko penjanje, bouldering, penjanje, brdski biciklizam, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, vožnja kajakom, surfanje, kiteboarding, jedrenje na dasci, hodanje na krpljama, lov, Jumpmaster, taktičke aktivnostiNAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDaTRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENUDaNATRAG NA POČETAKDaTRACBACK®DaNAČIN RADA ULTRATRACDaNAČIN RADA "OKO MENE"DaNADOLAZIDaPROFIL NADMORSKE VISINEDaUDALJENOST DO ODREDIŠTADaINDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKADaCLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONADaTERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPONDaVERTIKALNA BRZINADaUKUPNI USPON/SILAZAKDaGRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINEDaPRETHODNO UČITANE TOPOGRAFSKE KARTEDaPRETHODNO UČITANE KARTE CESTA I STAZADaPRETHODNO UČITANE KARTE SKIJALIŠTADaPODRŠKA ZA PREUZIMANJE KARATADaGPS KOORDINATEDaSIGHT 'N GODaIZRAČUN POVRŠINEda (putem aplikacije Connect IQ™)KALENDAR LOVA/RIBOLOVAda (putem aplikacije Connect IQ™)PROJEKCIJA TOČKEDaINFORMACIJE O SUNCU I MJESECUda (putem aplikacije Connect IQ™)XERO™ LOKACIJEDaKOMPATIBILNO S KESTREL MJERAČIMA VJETRADaGPS AKTIVNOST EKSPEDICIJEDaPLIMA I OSEKAda (putem aplikacije Connect IQ™)Funkcije za biciklizamGARMIN BICIKLISTIČKA KARTA (RUTABILNA BICIKLISTIČKA KARTA ULICA)DaDOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILIBiciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam, triatlonU kutiji:Tactix 7 PRO Ballistics Solar
Kabel za punjenje /prijenos podataka
Dokumentacija
Tactix 7 PRO Ballistics Solar, Black
Tactix 7 PRO Ballistics Solar, Black
1.379,00 €
u bondie.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe