Ugodna špilja White Dots - D 40 x Š 40 x V 28 cm

Ugodna špilja White Dots - D 40 x Š 40 x V 28 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Posebno mekana i topla špilja za maženje od mekanog pliša je savršeno mjesto za povlačenje za sve zahtjevne tigriće! S kombinacijom bijelog pliša i kratkodlakog sivog pli... Pročitaj cijeli opis
21,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
25,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ugodna špilja White Dots - D 40 x Š 40 x V 28 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta kreveta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002ED0CE
Prijavi grešku
Posebno mekana i topla špilja za maženje od mekanog pliša je savršeno mjesto za povlačenje za sve zahtjevne tigriće! S kombinacijom bijelog pliša i kratkodlakog sivog pliša s s bijelim točkicama, mjesto za spavanje postaje prava atrakcija. Vanjska strana špilje za spavanje je uređena u finom, svijetlo sivom plišu s bijelim točkicama sa kombinacijom bijelog pliša. Ovalni otvor je obložen flokatijem. Unutarnji zidovi špilje su obloženi jednostavnom glatkom tkaninom u krem boji, koja se lako održava. U unutrašnjosti se nalazi reverzibilni jastuk s dvije različite strane. Jedna strana je presvučena s bijelim i mekanim plišem, a druga strana sa sivim kratkodlakim plišem s bijelim točkicama. Tako možete brzo i lako promijeniti izgled špilje i prilagoditi je preferencijama svojih ljubimaca. Vanjski bočni zidovi su ispunjeni stabilnom pjenom, koja špilji White Dots daje osobito dobru stabilnost. Tako se Vaš ljubimac može ugodno ugnijezditi na zidove i stoga ima vrlo visok osjećaj sigurnosti. Dno ugodne White Dots špilje je opskrbljeno neklizajućim točkicama. Tako ne može da kliže na glatkim površinama. Špilja je perive ručno na 30 C. Kratki pregled ugodne špilje White Dots : Boja: siva s bijelim točkama / bijela Materijal: 100% poliester Špilja za mačke: Vanjska strana: pliš Unutarnja strana: glatka, krem boje tkanina Punjenje bočnih zidova: stabilna pjena Punjenje stražnjeg zida: mekani pamučni flis Ulazni otvor sa sivim resama S reverzibilnim jastukom: Dvije različite strane: siva s bijelim točkama / bijela Odvojiv Punjenje: mekani pamučni flis Neklizajuće točkice Periva ručno na 30 C Dimenzije: Ukupno: D 40 x Š 40 x V 28 cm Unutarnje dimenzije: oko D 38 x Š 38 x V 25 cm Debljina zidova: oko 2 cm Ulazni otvor: oko Š 20 x V 25 cm Visina otvora: oko 15 cm Reverzibilni jastuk: oko D 40 x Š 40 x V 6 cm
Ugodna špilja White Dots - D 40 x Š 40 x V 28 cm
Ugodna špilja White Dots - D 40 x Š 40 x V 28 cm
21,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe