Deka Perla Gold 548 80x110 cm, zelena

Deka Perla Gold 548 80x110 cm, zelena

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Perla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena jučer u 22:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Deka Perla Gold 548 80x110 cm, zelena. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D4E961
Prijavi grešku
Perla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.Deka za bebe Perla gold 548:Proizvedena u EU - visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.Vrhunskog dizajna - deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
Deka Perla Gold 548 80x110 cm, zelena
Deka Perla Gold 548 80x110 cm, zelena
23,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe