MAC Stack Mascara Mini Stack Mascara Black Maskare

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Složi na beskonačne slojeve volumena + duljine s M·A·C Stack maskarom. Ova dosad neviđena formula koja se može nadograđivati, otporna na grudice daje prilagodljiv volu... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod MAC Stack Mascara Mini Stack Mascara Black Maskare. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D6F118
Prijavi grešku

Složi na beskonačne slojeve volumena + duljine s M·A·C Stack maskarom. Ova dosad neviđena formula koja se može nadograđivati, otporna na grudice daje prilagodljiv volumen od prirodnog do sljedeće razine, zajedno s trenutačnom duljinom. Odrazi svoje jedinstveno raspoloženje i svoju individualnost s dvije veličine četkice prilagođene tvojim trepavicama i izgledu.

M·A·C Stack maskara ima Superstack Mega četkicu koja je idealna za duže ili gornje trepavice, dok M·A·C Stack Micro maskara ima Superstack mikro četkicu koja je idealna za kraće ili niže trepavice. Povećaj svoje oči i povećaj trepavice s ovom glavnom maskarom koju moraš imati!

Sastojci napomena: Popis sastojaka se može mijenjati ili razlikovati. Molimo pogledajte popis sastojaka na paketu proizvoda koji ste dobili za najnoviji popis sastojaka.
MAC Stack Mascara Mini Stack Mascara Black Maskare
MAC Stack Mascara Mini Stack Mascara Black Maskare
20,39 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe