Horsefeathers Edmond AM186C - ONE SIZE (99)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
IME BOJA UVJETI VLT Mirrored Green Zeleni - - Pakiranje ne uključuje zamjenske leće. O MARKI Marka Horsefeathers isprva je nastala kao srednjoškolski projekt 1989. godine... Pročitaj cijeli opis
109,95 €
Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 1:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Blue-tomato.com ponudi
Ponuda trgovine Blue-tomato.com za proizvod Horsefeathers Edmond AM186C - ONE SIZE (99). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D83DAF
Prijavi grešku
IME BOJA UVJETI VLT Mirrored Green Zeleni - - Pakiranje ne uključuje zamjenske leće. O MARKI Marka Horsefeathers isprva je nastala kao srednjoškolski projekt 1989. godine u Kanadi. Mala skupina kreativnih mladih ljudi s ljubavlju za daskanje na snijegu i prateći životni stil, započela je svoj projekt s vrlo jednostavnom namjerom - napraviti posebnu odjeću za sebe, kakve nije bilo na tržištu. Za Horsefeathers se do danas nije puno toga promijenilo! Još ih uvijek pokreće neustrašivo daskanje na snijegu, što se vidi u svim njihovim proizvodima. Naočale Horsefeathers nisu ništa drukčije - opuštene su, sportske i odvažne. Naočale za snijeg Edmond AM186C predstavljaju vrhunac desetljećima duge stručnosti marke Horsefeathers u stvaranju, testiranju i usavršavanju naočala za snijeg, u suradnji s profesionalnim sportašima. Aerodinamična geometrija okvira pruža nenadmašno vidno polje i čini Horsefeathers savršeno usklađenim s kacigama svih većih proizvođača, uključujući Bolle, Giro, Anon, K2 ili Smith. Ugrađeni ispušni ventilatori osiguravaju vrhunsko prozračivanje protiv magljenja, čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Kupite svoje naočale Horsefeathers Edmond AM186C na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Horsefeathers Edmond AM186C - ONE SIZE (99)
Horsefeathers Edmond AM186C - ONE SIZE (99)
109,95 €
u Blue-tomato.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe