Frontline Combo Spot On za mačke 3 pipete

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ona pruža pouzdanu zaštitu za pse i mačke protiv krpelja, buha i ušiju. Frontline Combo® je praktično i jednostavno rješenje koje istodobno štiti životinju i okoliš od... Pročitaj cijeli opis

26,79 €
2-12 dana
Cijena s dostavom
31,29 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Frontline Combo Spot On za mačke 3 pipete. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DA4A0A
Prijavi grešku

Ona pruža pouzdanu zaštitu za pse i mačke protiv krpelja, buha i ušiju. Frontline Combo® je praktično i jednostavno rješenje koje istodobno štiti životinju i okoliš od ponovne infekcije.Obitelj Frontline nudi zaštitu od buha i ušiju za pse i mačke. FRONTLINE Combo® je praktično i jednostavno rješenje koje istodobno štiti tretman životinja i štiti okoliš od ponovne infekcije.Izvorno je dizajniran za buhe i klupu i / ili gubitak kose.Protiv buha (Ctenocephalides spp.):- Insekticidni učinak protiv relapsa s razvijenim bušenjem traje 8 tjedana. Prevencija reprodukcije buha zbog djelovanja sprečavanja razvoja jaja (oviduous effect) i razvoj ličinke i larve (larvicidal efekt) traje 8 tjedana nakon upotrebe.Protiv klupa (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus):- Proizvod ima kontinuirani učinak insekticida na klupu tijekom 4 tjednaProtiv mačjih ušiju (Felicola subrostratus):- Proizvod se može koristiti kao dio strategije za liječenje alergijskog dermatitisa (Flea Allergy Dermatitis, FAD)

Frontline Combo Spot On za mačke 3 pipete
Frontline Combo Spot On za mačke 3 pipete
26,79 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe