Ekonomično pakiranje Barkoo- prešana kost za žvakanje - 12 komada po 420 g / 32 cm

Ekonomično pakiranje Barkoo- prešana kost za žvakanje - 12 komada po 420 g / 32 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ukusne kosti za žvakanje zaokružuju optimalno svakodnevnu prehranu Vašeg ljubimca: Nemasne Barkoo kosti za žvakanje izrađene od 100% hrskave goveđe kože, osiguravaju dugo... Pročitaj cijeli opis
71,96 € -4 %
68,99 €
2-4 dana
-4 %71,96 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje Barkoo- prešana kost za žvakanje - 12 komada po 420 g / 32 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta poslastice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002FC279
Prijavi grešku
Ukusne kosti za žvakanje zaokružuju optimalno svakodnevnu prehranu Vašeg ljubimca: Nemasne Barkoo kosti za žvakanje izrađene od 100% hrskave goveđe kože, osiguravaju dugotrajnu zaposlenost i podržavaju dentalnu higijenu na vrlo propaganda način. One su bez umjetnih okusa, boja i konzervansa, to ih čini idealnom poslasticom za između obroka. Grickanje, žvakanje, glodanje su dio svakodnevnog života Vašeg psa. Barkoo promovira ovaj iskonski instinkt i nudi raznovrstan izbor prirodnih grickalica za žvakanje. Životinjska zabava - grickanje od koje se Vaš pas ne može zasititi. Uvjerite se sami o prednostima Barkoo-grickalicama za žvakanje: Idealno zapošljavanje zbog dugog zadovoljstva žvakanja Prirodne, nemasne kosti za žvakanje, izrađene od 100% goveđe kože Bez umjetnih okusa, boja i konzervansa Osobito dobra prihvaćenost Njega i jačanje zubi, desni i čeljusti Optimalna za bilo koju veličinu psa, zahvaljujući raznim veličinama grickalica Barkoo - pse uvijek oduševljava s odgovarajućim grickalicama: Bilo kao nagrada, za zapošljavanje, za specijalne potrebe ili jednostavno tako! Barkoo – grickalica iz strasti! Naš savijet: Barkoo kosti za žvakanje pomažu Vašem ljubimcu, neugodne situacije manje stresno da dožive! Barkoo prešane kosti su pojedinačna hrana i dostupna u raznim težinama i veličinama.
Ekonomično pakiranje Barkoo- prešana kost za žvakanje - 12 komada po 420 g / 32 cm
Ekonomično pakiranje Barkoo- prešana kost za žvakanje - 12 komada po 420 g / 32 cm
68,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe