Komplet od 2 metalne police za začine – kuhinjske police, umetak za ormarić, organizator začina – kompatibilne s našim staklenkama za začine – police za pohranu koje se mogu montirati ljepilom ili vijcima – srebrne, 29 x 6,35 x 5 cm crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
? MULTIFUNKCIONALNA UPOTREBA I IZVAN KUHINJE! – Naš komplet polica za začine na zidu također se može upotrebljavati za spremanje osnovnih potrepština za kupaonicu i tuš, ... Pročitaj cijeli opis
18,99 € -32 %
12,99 €
1-3 dana
-32 %18,99 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 16:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o hr.mormark.eu ponudi
Ponuda trgovine hr.mormark.eu za proizvod Komplet od 2 metalne police za začine – kuhinjske police, umetak za ormarić, organizator začina – kompatibilne s našim staklenkama za začine – police za pohranu koje se mogu montirati ljepilom ili vijcima – srebrne, 29 x 6,35 x 5 cm crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DF9799
Prijavi grešku
? MULTIFUNKCIONALNA UPOTREBA I IZVAN KUHINJE! – Naš komplet polica za začine na zidu također se može upotrebljavati za spremanje osnovnih potrepština za kupaonicu i tuš, uredskog pribora, malih biljaka, vitamina i još mnogo togš? JEDNOSTAVNO SASTAVLJANJE – Za postavljanje ovih metalnih polica za začine možete upotrijebiti isporučene tiple i vijke ili ih jednostavno postavite s pomoću priloženih ljepljivih jastučića. Izbor je vaš!? IZDRŽLJIVI I ČVRSTI MATERIJALI – Riješite se jeftinih plastičnih polica koje se lako lome ili kojima blijedi boja. Naše zidne police za začine izrađene su od čvrstog metala s elegantnom kromiranom završnom obradom koja će trajati.? FLEKSIBILNO POSTAVLJANJE RAZINA – Naše kuhinjske police za začine namjerno su odvojene i nisu pričvršćene jedna za drugu kako biste imali puno više slobode u njihovom postavljanju. Ukrasite svoj dom na svoj način.

ŽELITE LI JASNO IZLOŽITI ZAČINE I UVIJEK IH IMATI NADOHVAT RUKE?

Teško je zamisliti ukusna jela bez pravih začina. Često možete savršeno zaokružiti okus jela i tako osigurati jedinstven okus. Iako su često jedini začini sol i papar, možete upotrijebiti mnoge druge začine ovisno o jelu. Kako bi bili organizirani i pri ruci kad vam zatrebaju, nudimo vam naše praktične police za začine:Revolucionizirajte svoje kuhanje sa začinima s našim policama za začine DECO HAUS!

UVIJEK IMAJTE SVE NA OKU

Naše police za začine izrađene su od čvrstog metala i sigurno će osigurati prostor za sve vaše omiljene začine! S duljinom od 29 cm, visinom od 7 cm i dubinom od 7 cm (od kojih se 5 cm može upotrijebiti), polica odgovara svim standardnim posudama za začine, održava ih organiziranima i nadohvat ruke.Police nisu samo praktične, već će sigurno biti nova zvijezda u vašoj kuhinji u kombinaciji s našim kompletom staklenki za začine od 12 komadš

JEDNOSTAVNA I SIGURNA UGRADNJA

Upotrijebite svoju maštu pri postavljanju regala. Pojedinačni okviri namjerno nisu povezani, tako da ih slobodno možete postaviti kako god želite.Ali ne morate ih nužno postaviti. Dizajn ima dvije rupice koje se mogu upotrijebiti za vješanje police na zid. Možete upotrijebiti isporučene vijke i klinove ili ljepljive jastučiće za zaštitu površine (također priloženi).

PRAKTIČNO I ELEGANTNO

Naravno, ove se police mogu upotrijebiti i za druge stvari osim začina. Također su idealne za druge kuhinjske potrepštine ili kao organizatori ormarića.Police su također praktične i izvan kuhinje. Na primjer, možete ih upotrijebiti u uredu za odlaganje kako biste stvorili više reda na radnom stolu ili kao policu u tušu u kupaonici – samo upotrijebite svoju maštu!

SAVRŠENO ZA NAŠE STAKLENKE ZA ZAČINE

Osim ovih polica za začine, nudimo i odgovarajuće staklenke za začine (12 komada) koje vam omogućuju da su vaši omiljeni začini uredno i elegantno nadohvat ruke.Naravno, ove staklenke možete upotrijebiti i za spremanje sastojaka za pečenje ili kao organizator za druge kućanske potrepštine.

VRLO KVALITETNI MATERIJALI

Naše su police izrađene od vrlo kvalitetnog metala s finom crnim završnom obradom, što ih čini posebno robusnim i izdržljivim za razliku od sličnih polica izrađenih od plastike ili drva.Elegantan crni izgled pristaje gotovo svim stilovima uređenja interijera i zvijezda je svake kuhinje – posebno u kombinaciji s našim staklenkama za začine!
Komplet od 2 metalne police za začine – kuhinjske police, umetak za ormarić, organizator začina – kompatibilne s našim staklenkama za začine – police za pohranu koje se mogu montirati ljepilom ili vijcima – srebrne, 29 x 6,35 x 5 cm crna
Komplet od 2 metalne police za začine – kuhinjske police, umetak za ormarić, organizator začina – kompatibilne s našim staklenkama za začine – police za pohranu koje se mogu montirati ljepilom ili vijcima – srebrne, 29 x 6,35 x 5 cm crna
12,99 €
u hr.mormark.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe