Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza - XS

Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza - XS

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza reflektivna je orma za pse. Reflective linija je dizajnirana da ponudi maksimalnu udobnost tijekom hodanja. Remenje su izrađene ... Pročitaj cijeli opis
15,52 €
2-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
19,52 €
Dostupnost

Dolazi uskoro Dostupno u 2 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Wow! Wow! Pet Shop ponudi
Ponuda trgovine Wow! Wow! Pet Shop za proizvod Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza - XS. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta ogrlice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E95DFD
Prijavi grešku
Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza reflektivna je orma za pse. Reflective linija je dizajnirana da ponudi maksimalnu udobnost tijekom hodanja. Remenje su izrađene od podstavljenog i prozračnog neoprena u kombinaciji s izdržljivim najlonom. Opremljena dvostrukim sigurnosnim zatvaranjem (čičak i kopča) i reflektorskim trakama za veću sigurnost čak i u uvjetima loše vidljivosti. Jednostavna za […] Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza reflektivna je orma za pse.Reflective linija je dizajnirana da ponudi maksimalnu udobnost tijekom hodanja. Remenje su izrađene od podstavljenog i prozračnog neoprena u kombinaciji s izdržljivim najlonom. Opremljena dvostrukim sigurnosnim zatvaranjem (čičak i kopča) i reflektorskim trakama za veću sigurnost čak i u uvjetima loše vidljivosti. Jednostavna za nošenje. Povodci su izrađeni od izdržljivog najlona u kombinaciji s podstavljenim neoprenom. Ručka je podstavljena i opremljena kopčom za lako pričvršćivanje uzica na površine.
Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza - XS
Oprsnica Croci Ham Hiking Reflective Roza - XS
15,52 €
u Wow! Wow! Pet Shop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe