Cybex autosjedalica Sirona SX2 i-Size – Deep Black/Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Od cca. 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja s umetkom za novorođenče)61 – 105 cm (od 45 cm s umetkom za novorođenče)https://www.youtube.com/watch?v=Vwbov7-ISs8 Opis proizvo... Pročitaj cijeli opis
369,95 € -12 %
325,56 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bebastic.hr ponudi
Ponuda trgovine bebastic.hr za proizvod Cybex autosjedalica Sirona SX2 i-Size – Deep Black/Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Visina djeteta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E979ED
Prijavi grešku
Od cca. 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja s umetkom za novorođenče)61 – 105 cm (od 45 cm s umetkom za novorođenče)https://www.youtube.com/watch?v=Vwbov7-ISs8 Opis proizvodaJednostavna za postavljanje. Sirona SX2 i-Size koja se okreće za 360° uklanja stres pri postavljanju autosjedalice i osigurava vaše dijete. Pouzdane sigurnosne značajke kombiniraju se s lakoćom korištenja za bezbrižno iskustvo putovanja.Potreban je samo trenutak da svoje dijete ukrcate i da sjedalicu okrenete u položaj okrenut prema natrag, sigurno i zaštićeno od početka vašeg putovanja. Ako želite prebaciti svoje dijete da gleda naprijed kada poraste, rotacija od 360° omogućuje vam da to učinite u nekoliko sekundi. A napredni linearni sustav zaštite od bočnog sudara unaprijed je postavljen za trenutnu upotrebu – jedna stvar manje o kojoj morate voditi računa kako biste se mogli usredotočiti na uživanje u putovanju koje je pred vama.Karakteristike: Brzo i jednostavno stavite svoje dijete u sjedalicu Udobno putovanje u najsigurnijoj poziciji Prednamještena bočna zaštita za instalaciju bez grešaka Smanjuje udarne sile u položaju okrenutom prema naprijed Brza promjena položaja za spavanje Raste s vašim djetetom do 4 godine Lakše ubacivanje i izvlačenje djeteta iz sjedalice Jednostavna ugradnja i pričvršćivanje u vašem vozilu Odvraća udarne sile od vašeg djetetaKarakteristikeViše informacijaDob djeteta0 mj+BojaCrnaGrupa autosjedaliceGrupa 0+, 1 (0-18 kg)Montiranje u autuIsofixSmjer sjedalaPrema naprijed/nazadADAC ocijenaVRLO DOBAR (2,1)
Cybex autosjedalica Sirona SX2 i-Size – Deep Black/Black
Cybex autosjedalica Sirona SX2 i-Size – Deep Black/Black
325,56 €
u bebastic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe