POLAROID naočale P8346

POLAROID naočale P8346

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Klasične Polaroid P8346A unisex Wayfarer naočale za sunce. Dostupan samo sa crnom okvirom. Naočale posjeduju polarizirana stakla koja se u velikoj mjeri razlikuju od trad... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod POLAROID naočale P8346. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003130A9
Prijavi grešku
Klasične Polaroid P8346A unisex Wayfarer naočale za sunce. Dostupan samo sa crnom okvirom. Naočale posjeduju polarizirana stakla koja se u velikoj mjeri razlikuju od tradicionalnih stakala sunčanih naočala. 100% ORIGINAL!!Polarizirana stakla se sastoje od sedam slojeva i u sredini ovog sloja se nalazi najvažniji element polarizirajući filter svjetlosti. UV filtri pružaju 100% zažtitu od UVA, UVB i UVC zraka do 400 nanometara. Sunčani zraci se kreću u valovima koje u trodimenzioni prostoru vibriraju u svim pravcima ali uglavnom u dva pravca: horizontalno i vertikalno. Horizontalna svjetlost stvara optičke smetnje i zasljepljuje. Polarizirana stakla blokiraju vodoravne svjetlosti.Model Polaroid P8346A savršen je za svakodnevno korištenje za vožnju automobila ali može se koristiti i kao modni aksesoar.
POLAROID naočale P8346
POLAROID naočale P8346
82,30 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe