Ondo Beauty 36.5 sapun - Charcoal & Willow Purifying Cleansing Bar

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Čak i ako u svojoj kolekciji nemate nijednu pločicu za čišćenje lica, evo jedne koja će postati vaš novi favorit ako imate mješovitu, masnu kožu ili kožu sklonu akn... Pročitaj cijeli opis

Cijena s dostavom
14,06 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pinkpanda.hr ponudi
Ponuda trgovine Pinkpanda.hr za proizvod Ondo Beauty 36.5 sapun - Charcoal & Willow Purifying Cleansing Bar. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EC7B36
Prijavi grešku

Čak i ako u svojoj kolekciji nemate nijednu pločicu za čišćenje lica, evo jedne koja će postati vaš novi favorit ako imate mješovitu, masnu kožu ili kožu sklonu aknama: pročišćavajuća pločica s ugljenom i vrbom iz Ondo Beauty 36.5.

Ovo sredstvo za čišćenje lica je sindet — formula bez sapuna, bez sulfata s optimalnom pH ravnotežom koja dubinski čisti kožu bez iritacije ili isušivanja. Čitajte dalje kako biste saznali zašto će vam se svidjeti:

Njegova formula s ugljenom i 0,4% salicilnom kiselinom pomaže pročistiti kožu i očistiti pore, eliminirajući nečistoće i višak masnoće, što sprječava pojavu mrlja i onih strašnih mitesera. Ova dva sastojka čine savršen tim kada je u pitanju postizanje čišćih, minimiziranih pora zbog kojih vaša koža izgleda blistavo, svježe i obnovljeno. Njegova formula također sadrži ekstrakt kore bijele vrbe, prirodni izvor salicilne kiseline, s umirujućim svojstvima, koji će kožu učiniti mekom i čistom. Štoviše, umirujuća i antioksidativna svojstva houttuynia ordata, s druge strane, pomažu uravnotežiti kožu.

Charcoal & Willow Purifying Cleansing Bar pročišćavajući je sindet za čišćenje koji također nježno ljušti kožu i prikladan je za upotrebu kao dio vaše jutarnje i večernje rutine. Oh, a možete ga koristiti i kao sredstvo za čišćenje tijela na područjima poput leđa (ili stražnjice!), koja smo skloni zanemariti, a koja također mogu patiti od mrlja, mitesera i prištića zbog znojenja, trljanja odjeće i slično. Ne samo da će vam dobro djelovati, već ćete i uživati ??jer je suptilni miris lavande njezinog prirodnog eteričnog ulja iznimno opuštajući.

Također, ovaj sindet je 100% veganski i njegov format pločice ga čini savršenim za putovanja bez muke. Odabirom višenamjenskih proizvoda bez otpada kao što je ovaj (kutija u kojoj dolazi također se može reciklirati), smanjit ćete otpad. Pomozite nam da se brinemo za planet nevjerojatnim sredstvom za čišćenje koje će vaša koža voljeti!

Inače, Charcoal & Willow Purifying Cleansing Bar pripada BBO-SONG liniji Ondo Beauty 36.5. Ako još niste isprobali njegovu masku za piling, što čekate? Savršen je spoj s bilo kojom rutinom obnavljanja kože.

Posebno ga preporučamo za mješovitu, masnu kožu ili kožu sklonu aknama. Imate osjetljivu kožu i radije biste nježno čišćenje bez pilinga? Provjerite Ondo Beauty 36.5 umirujuću pločicu za čišćenje s kalaminom i zobenom kašom.

Kako koristiti:

Umutite sapun u lijepu pjenu i nanesite ga na područja koja želite očistiti i nježno pilingirati, bilo da se radi o licu ili tijelu. Masirajte nekoliko sekundi i isperite. Tako je jednostavno! Kad ste gotovi, stavite pločicu na drvenu ili keramičku posudu za sapun da se osuši. Trajat će puno duže!

Ondo Beauty 36.5 sapun - Charcoal & Willow Purifying Cleansing Bar
Ondo Beauty 36.5 sapun - Charcoal & Willow Purifying Cleansing Bar
11,94 €
u Pinkpanda.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe