BUTTERS maslac za usne - Lip Butter - Cherry

BUTTERS maslac za usne - Lip Butter - Cherry

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Glavni sastojak maslaca za usne je cupuacu maslac. Stablo cupuacu možemo pronaći u amazonskoj prašumi. Cupuacu stablo je povezano s kakaom pa ima i sličan miris. Od... Pročitaj cijeli opis

Cijena s dostavom
9,15 €
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 7:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pinkpanda.hr ponudi
Ponuda trgovine Pinkpanda.hr za proizvod BUTTERS maslac za usne - Lip Butter - Cherry. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EC7B4E
Prijavi grešku

Glavni sastojak maslaca za usne je cupuacu maslac. Stablo cupuacu možemo pronaći u amazonskoj prašumi. Cupuacu stablo je povezano s kakaom pa ima i sličan miris. Odlučili smo uključiti cupuacu maslac na temelju njegove sposobnosti upijanja vode - veže 161% više vode od shea maslaca i 200% više vode od lanolina koji nije sastojak biljnog porijekla. Sljedeći važan sastojak na listi je kokosovo ulje, koje zadržava usne zaštićene od isušivanja, meke i glatke. Kao bonus, također miriše i ima nevjerojatan okus!

Maslac za usne također sadrži bademovo ulje za glađe i mekše usne.

Pčelinji vosak djeluje antibakterijski i štiti usne od štetnih čimbenika. Stvara zaštitni sloj koji pomaže zadržati vlagu u usnama. Pčelinji vosak se također bori protiv ispucalih usana i upale usana. Budući da je pčelinji vosak jedan od sastojaka maslaca za usne, on nažalost nije veganski. Međutim, maslac za usne napravljen je od 100% organskih masti.

BUTTERS maslac za usne - Lip Butter - Cherry
BUTTERS maslac za usne - Lip Butter - Cherry
7,03 €
u Pinkpanda.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe