53-dijelni SUPER set pribora za GoPro

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Širok izbor GoPro dodataka. Dodaci su također prikladni za druge sportske kamere. U iznimno povoljnom paketu dobivate sve što vam je potrebno za vaše GoPro, SJCAM i druge... Pročitaj cijeli opis
45,90 € -15 %
38,99 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
43,48 €
Dostupnost

Samo još 3 na skladištu. Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 7:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o gosport ponudi
Ponuda trgovine gosport za proizvod 53-dijelni SUPER set pribora za GoPro. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EED769
Prijavi grešku
Širok izbor GoPro dodataka. Dodaci su također prikladni za druge sportske kamere. U iznimno povoljnom paketu dobivate sve što vam je potrebno za vaše GoPro, SJCAM i druge sportske kamere.
Set od 53 dodataka za sportske kamereBrend Puluz je proizvođač univerzalne opreme za sportske kamere. Dodaci su kompatibilni s kamerama opremljenim GoPro dodacima – uključujući DJI Osmo Action.Nosači su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju stabilnost i otpornost na oštećenja. Set uključuje komplet potrebnog pribora koji omogućuje istovremenu upotrebu svih elemenata bez potrebe za kupnjom dodatnih nosača. Set će biti koristan za zimske sportove, vodene sportove, biciklizam i standardna snimanja.V kompletu Traka za ručni zglobx1Držač upravljača s vijkomx1Vakuumski držač s adapterom i vijkomx1Prsni remenx1Držač za zglobx13-smjerne rotirajuće ruke s vijkomx2J-hookx2Brza kopčax2Teleskopska rukax1Zakrivljena + ravna montažna površina + 2x naljepnicex23M naljepnicex6Sigurnosni kabel s 3M naljepnicomx1Torba 24,5x20,5cmx1Umetka protiv magljenjax2Univerzalni ključ + trakax1Traka za glavux1Dugi + kratki pričvrsni vijakx2Adapter za tripodx4Plutajuća ručka + remen + vijakx1Plutajuća spužva sa 3M naljepnicomx1Stezaljka za ruksakx2Traka za kacigu x1
53-dijelni SUPER set pribora za GoPro
53-dijelni SUPER set pribora za GoPro
38,99 €
u gosport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe