NANOPROTECH BICYCLE sprej za odmašćivanje i čišćenje lanca 400 ml

NANOPROTECH BICYCLE sprej za odmašćivanje i čišćenje lanca 400 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

Sa sprejom za odmašćivanje NANOPROTECH Bicycle možete učinkovito i brzo ukloniti sva ulja, masti, osušeni vazelin, paste, masnoće, kem... Pročitaj cijeli opis

12,19 € -1 %
12,05 €
-1 %12,19 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 19:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod NANOPROTECH BICYCLE sprej za odmašćivanje i čišćenje lanca 400 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EEF8C1
Prijavi grešku

Karakteristike:

Sa sprejom za odmašćivanje NANOPROTECH Bicycle možete učinkovito i brzo ukloniti sva ulja, masti, osušeni vazelin, paste, masnoće, kemikalije i ostala teška onečišćenja s metalnih i plastičnih površina vašeg bicikla. Odmašćivač djeluje brzo i učinkovito. Rješenje je nježno za sve vrste materijala kao što su metali, guma ili plastika. Lako se nanosi raspršivačem, a nakon nekoliko minuta djelovanja otopljeno onečišćenje možete obrisati krpom ili papirnatim ručnikom. Za čišćenje teško dostupnih mjesta možete koristiti i četku.

Rješenje je idealno za prethodno čišćenje lanca i drugih mehaničkih dijelova prije upotrebe NANOPROTECH Bicycle antikorozivnog ulja i ulja za podmazivanje.

Savršeno odmašćuje

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, otopina savršeno odmašćuje sva ulja, masti i druge kemikalije s lanca kotača i njegovih ostalih mehaničkih dijelova.

Neće oštetiti gumu, lakove ili plastiku

Preparat je neagresivan i izrazito nježan prema uobičajenim materijalima te ne oštećuje metalne, gumene, plastične ili lakirane dijelove bicikla.

Otpušta ukrućene dijelove

Nakon nanošenja, nanočestice nose mazivo ispod glava ukrućenih vijaka i pomažu u njihovom otpuštanju , bez opasnosti od otpuštanja tijekom vožnje.

Ne lijepi prljavštinu

Unutar petnaest minuta nakon nanošenja spreja NANOPROTECH Bicycle, nanočestice se pričvršćuju izravno na pojedinačne karike lanca. Preporučamo da nakon toga obrišete višak otopine. Zahvaljujući tome, lanac ostaje savršeno podmazan, a opet suh na površini i zaštićen tankim filmom nanočestica.

Sprej za odmašćivanje:
  • lanac kotača,
  • mehaničke komponente,
  • dio kotača zahvaćen mašću.
Kako koristiti sprej?

Koristite NANOPROTECH Bicycle Sprej za odmašćivanje i čišćenje lanca kotača samo sa zaštitnim rukavicama i u dobro prozračenim prostorima. Protresite sprej prije nanošenja otopine.

  1. Ovisno o stupnju onečišćenja, nanesite dovoljnu količinu sredstva za odmašćivanje na površinu s udaljenosti od 5 cm ili po potrebi.
  2. Ostavite da djeluje kratko (5-10 min) i zatim obrišite masnoću mekom krpom ili papirnatim ručnicima. Koristite četku za jaku prljavštinu. Po potrebi možete ponoviti postupak.
  3. Nakon toga, površina je savršeno odmašćena i spremna za kasniju obradu novim slojem NANOPROTECH Bicycle antikorozivnog i mazivog ulja.
Tehničke karakteristike:

Duboko i učinkovito uklanjanje svih masti s lanca kotača i ostalih mehaničkih dijelova. Potrošnja: cca 50–100 ml po 1 m2 (ovisno o stupnju onečišćenja). Sadržaj pakiranja: 400 ml. Rok trajanja: 5 godina od datuma proizvodnje.

Sastav

Ugljikovodici, C6-C7, n-alkani, izoalkani, ciklički, <5% n-heksan ugljikovodici, c6, izoalkani, <5% n-heksan, propan, butan, primjesa gnp.

NANOPROTECH BICYCLE sprej za odmašćivanje i čišćenje lanca 400 ml
NANOPROTECH BICYCLE sprej za odmašćivanje i čišćenje lanca 400 ml
12,05 €
u rajzaigracke.hr
® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe