James Bond 007 Quantum toaletna voda 50ml

James Bond 007 Quantum toaletna voda 50ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Quantum je nepogrešivo muški miris sastavljen od nota koje stimuliraju i ohrabruju muškarca. Kombinira iskustvo i samopouzdanje agenta sa sposobnošću da sve ima pod kontr... Pročitaj cijeli opis
20,00 € -2 %
19,58 €
1-5 dana
-2 %20,00 €
s dostavom 24,57 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,57 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Koku.hr ponudi
Ponuda trgovine Koku.hr za proizvod James Bond 007 Quantum toaletna voda 50ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Ženski / muški
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EFF563
Prijavi grešku
Quantum je nepogrešivo muški miris sastavljen od nota koje stimuliraju i ohrabruju muškarca. Kombinira iskustvo i samopouzdanje agenta sa sposobnošću da sve ima pod kontrolom - nenadmašna kombinacija kvaliteta kada su ulozi stvarno visoki. Miris se razvija u dvije faze, od kojih svaka osnažuje muškarca Bondovim sposobnostima. Spoj grube muškosti podiže samopouzdanje kroz klasične sastojke koji impresioniraju muškarce. Miris se otvara notama borovice, evocirajući Vesper Martini, s odjekom bergamota, koji je naboj energije koji odražava Bondovo iščekivanje postizanja sljedećeg izazova. Duboki tonovi drva u ovom akordu evociraju sveprožimajući dojam muškosti, posebno sandalovina evocira smirenost i koncentraciju - osobine po kojima je Bond poznat. Budući da pritisak raste kako se izazov pojačava, puna koncentracija i pribranost su ključni. Nakon izrazito muškog akorda, dolazi akord vedrine koji potiče koncentraciju i spremnost muškarca. Podsjeća na miris kože, luksuznog materijala koji je oprema Bondovih elitnih i ekskluzivnih sportaša. Koža je glavna komponenta ovog akorda, ona unosi svoju bezvremenost i dubinu u miris. Njegov miris razvijaju note lišća ljubičice, koje čovjeku daju osjećaj da može učiniti sve što zamisli, pa makar to bilo i mnogo.
James Bond 007 Quantum toaletna voda 50ml
James Bond 007 Quantum toaletna voda 50ml
19,58 €
u Koku.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe