Testosterone Boost 3 pakiranja

Testosterone Boost 3 pakiranja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snažan proizvod za povećanje razine testosterona izgradnju mišića i vitalnost!100% pojačivač testosterona bez hormona na bazi isključivo prirodnih sastojaka.Testosteron i... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sensilab.hr ponudi
Ponuda trgovine Sensilab.hr za proizvod Testosterone Boost 3 pakiranja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0537D
Prijavi grešku
Snažan proizvod za povećanje razine testosterona izgradnju mišića i vitalnost!100% pojačivač testosterona bez hormona na bazi isključivo prirodnih sastojaka.Testosteron igra ključnu ulogu u našem tijeluTestosteron je spolni hormon koji se prirodno proizvodi u tijelu. Ovaj važan hormon igra ključnu ulogu u mnogim bitnim tjelesnim procesima - između ostalog obavlja anaboličku funkciju što znači da utječe na rast mišića i snagu kostiju.Niska razina testosterona može dovesti do:Smanjenog seksualni nagonGubitka mišićne mase i snageSmanjene razina energijeSmanjene koštane masePromjena u raspoloženjuTestosterone Boost podržava normalnu razinu testosterona i poboljšava izgradnju mišića i vitalnost!A najbolji dio? Prirodno je bez hormona i pogodno za vegane i vegetarijance!Razina testosterona pada za 1-2% svake godine nakon 30. godineTjelesna aktivnost kvaliteta sna stres itd. mogu utjecati na proizvodnju testosterona ali najveći čimbenici su prehrana i dob. Otprilike 50% muškaraca s prekomjernom težinom** i 35% muškaraca starijih od 45** ima nisku razinu testosterona.Podržite svoje tijelo i probudite snagu u njemu s pojačivačem testosterona vrhunske kvalitete!Prirodni načini povećanja razine testosterona uključuju zdravu prehranu trening snage i smanjenje razine stresa. Mnoge od ovih čimbenika može biti teško kontrolirati pogotovo zato što nam često nedostaje vremena da se pravilno brinemo o sebi. Srećom naš prirodni pojačivač testosterona pruža vrlo učinkovit način podržavanja tjelesnih potreba za testosteronom jača vitalnost i pomaže u izgradnji mišića.Uklonite učinke niskog testosterona i osjećajte se kao na vrhu svijetšOdržava normalnu razinu testosteronaPomaže u dobivanju mišićne masePovećava izdržljivost i vitalnostPodržava napredak vježbanjaPrirodni sastojci vrhunske kvalitete za optimalne rezultate{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="37318" type_name="CMS Static Block"}}{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="37321" type_name="CMS Static Block"}}**IzvoriLamm S. Chidakel A.; Bansal R. (2016 March 19). Obesity and hypogonadism. Urologic Clinics of North America. Retrieved October 21 2022 from https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0094014316000069?via%3DihubEndocrine Society. (2022 March 31). Hypogonadism in men. Endocrine Society. Retrieved October 21 2022 from https://www.endocrine.org/patient-engagement/endocrine-library/hypogonadism
Testosterone Boost 3 pakiranja
Testosterone Boost 3 pakiranja
33,99 €
u Sensilab.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe